Afbeelding

Autisme Belevings Circuit

di 27 september 2022 Twenterand

‘Hoe kunnen we autisme beter begrijpen als we het zelf niet eerst voelen?’ Evenmens, informele zorg voor elkaar, houdt ook dit voorjaar weer het ABC (Autisme Belevings Circuit). Door middel van tien korte opdrachten brengt het ABC mensen in de gevoelswereld van autisme.

Het ABC is voor iedereen die autisme wil ervaren en leren kennen. Elke opdracht probeert u mee te nemen in de wereld van autisme met betrekking tot horen, zien, ruiken en proeven. Naderhand worden de opdrachten besproken en tips gedeeld.

Op 6 oktober is het eerstvolgende ABC in het Annahuis, De Plas 8 in Raalte. Vervolgens op 11 oktober bij De Kern, Bouwstraat 23 in Ommen, op 25 oktober bij De Fakkeldrager, Enterstraat 94 Rijssen en op 17 november in het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal. Inloop is elke keer vanaf 19.15 uur. Het programma duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Kosten voor deelname bedragen 5 euro per persoon. Aanmelden is verplicht. (Max 12 deelnemers per avond). Kijk voor aanmelden en meer informatie op: www.evenmens.nl/abc of bel 0548 638 830.

Afbeelding
Afbeelding
'OpStap' in natuurgebied Beerze Ommen 23 minuten geleden
Afbeelding
Heeft u binnenkort een gezellig dagje weg gepland?Ga met het openbaar vervoer! Nieuws Ingezonden 35 minuten geleden
Afbeelding
OV-inloopspreekuur Ommen 50 minuten geleden
Afbeelding
Twenterand werkt aan opvangplaatsen voor asielzoekers Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
College wil maatwerk leveren voor hele gemeente Twenterand 1 uur geleden