Afbeelding

Stichting Care4all organiseert familie dag

do 16 juni 2022 Twenterand

Stichting Care4all organiseert familie dag

Stichting Care4Uall organiseert op zaterdag 9 juli een familie dag bij Bistro Festa in Sibculo (voorheen Paviljoen de Vlegge).

Sinds april 2020 bieden zij op vrijwillige basis activiteiten aan voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 5 tot en met 23 jaar met een (licht) verstandelijke beperking, gedragsproblemen, een stoornis in het autistisch spectrum en of psychiatrische stoornissen.

Door corona konden zij helaas geen ouders, opa’s, oma’s, vriendjes en andere belangstellenden kennis laten maken met de stichting maar daar willen zij op 9 juli verandering in brengen.

Op de familiedag worden verschillende activiteiten aangeboden waaronder een ritje rijden in een trike, zijn er waterspelletjes, kun je je laten schminken en zal er een springkussen zijn. Een aantal vaste deelnemers binnen onze stichting zullen broodjes hamburgers maken en verkopen ten goede van Care4Uall. Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door een deel sponsoring, kleine eigen bijdragen en sinds januari 2022 wordt de stichting gesubsidieerd door de gemeente Twenterand.

Zij hopen op een grote opkomt en willen iedereen uitnodigen. Opgave kan via www.care4Uall.nl onder het kopje aanmeldformulier.

Verder organiseert stichting Care4Uall voor een kleine eigen bijdrage gedurende de zomervakantie voor scholieren (18 juli tot en met 26 augustus) elke woensdagmiddag van 13.00 – 17.00 verschillende activiteiten voor hun doelgroep. 

Zo staat er ravotten in en rondom het water op het programma, gaan ze vlotten bouwen en wordt er een clinic mountainbiken georganiseerd. 

Kortom geen zin om thuis te blijven in de vakantie? Geef je op via de site www.care4uall.nl 

Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 17 uur geleden