Afbeelding

Mooie prestaties voor Andrea en Sarah op NK Twirl Almere 9 &10 april

di 12 april 2022 Twenterand

Andrea Zandbergen en Sarah Offringa, beide wonend in Vroomshoop, hebben afgelopen weekend mooie prestaties neergezet op het NK twirl (KNMO-NTSB) in Almere. Beide dames twirlen sinds 2020 bij de Twirl Vereniging Talitha in Slagharen. Helaas konden ze door Corona anderhalf jaar niet aan wedstrijden mee doen, maar zodra dit weer kon, waren voor beide de plaatsingspunten voor het NK snel binnen.

Sarah mocht voor de vereniging op zaterdag de spits afbijten in de 2-baton junior N3 en liet een strakke routine zien, met als resultaat een mooie tweede plaats, met de punten vlak achter de nummer een. Zondag ging Sarah de vloer op met drie teamgenoten als ensemble freestyle senior N3 en hier werden de vier dames kampioen met hele mooie punten.

Andrea was zondag ook aan de beurt. Allereest mocht ze haar 1-baton routine laten zien in de juvenile N5 en daarna ook nog met haar dance in de Freestyle juvenile N5. Voor Andrea was het de eerste keer om alleen op de vloer te staan op een NK, dus het was voor haar extra spannend. In haar routines was dit gelukkig niet te zien en beide routines werden beloond met een vierde plaats met maar een paar tienden verschil met de nummer drie.

Ook de andere dames van de vereniging hebben goede routines laten zien en hun coach, Melanie Arkes, was dan ook met recht, trots op haar meiden.

Beide meiden kijken terug op een mooi NK met een uitstekende resultaten. Ze gaan hard trainen voor het volgende NK in mei van de andere Twirl bond (NBTA). Beiden zijn geplaatst met hun 1-baton routine in de beginnersklasse bij deze bond.

Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 4 uur geleden
Zo ziet de Aziatische hoornaar er uit .
'Jagen' op Aziatische hoornaar Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Waardering voor zwerfafvalvrijwilligers Hardenberg 5 uur geleden