Afbeelding
B. Schotman.

PKN Startweek Winterwerk, corona proof

zo 15 augustus 2021 Twenterand

De startweek voor diverse activiteiten in het winterwerk van de Hervormde Gemeente binnen PKN in Vriezenveen is in volle voorbereiding. Gezien de omstandigheden nog steeds met een spreiding in activiteiten en voor de diverse leeftijdsgroepen, veel buiten en met 1,5 meter afstand. 

Op zondag 18 september is er startzondag met een beperkt programma rondom de diensten in de Westerkerk, de Aakerk en Grote Kerk en op 26 september in de Pollenkerk. Voor de onderbouw basisschool in Flame en voor 10+-ers in het Hertenkamp, zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Het centrale jaarthema is: ‘Van U is de toekomst’. In de week er omheen zijn er een aantal activiteiten afhankelijk van de mogelijkheden van dat moment, vanuit de gezamenlijke wijken. 

Programma

Op zaterdag 18 september is er een fietspuzzeltocht met activiteiten voor alle leeftijdsgroepen in en rondom de Westerkerk en de Grote Kerk, mede georganiseerd door thuisfront commissies, koren en andere verenigingen, die deze kerken als uitvalsbasis hebben. Om 16.30 uur is er een korte afsluitende vesperviering in de Grote Kerk.

Op zondag 19 september  is er een gezamenlijke Jongerendienst in de Grote Tent op het terrein van het Harmonie theater spektakel. Voor de ambtsdragers van alle wijken is er een activiteit in CCK2 op woensdagavond 22 september. Voor de tieners is er een activiteit op zaterdagavon 24 september. Voor de kinderen van de onderbouw basisschool is er een theater voorstelling & kindershow ‘Tijger ontsnapt’ met Jo de Rijck op woensdagmiddag 29 september in CCK2, vanaf 15.00 uur. Voor een aantal activiteiten is aanmelding gewenst; benodigde informatie hierover is te vinden op www.hervormdvriezenveen.nl

Vrijwilligers gezocht

Voor de verschillende activiteiten zoeken we nog vrijwilligers; wilt u/jij helpen en meedoen, meld je dan aan bij de kosters van de kerken of via de app-groepen van de verschillende kerken. Zet de data alvast in je agenda.

Afbeelding
Orchideeën en wilde flora van het Springendal Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Lever uw afgedankte fietsaccu in Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Middelbare scholieren minder gelukkig dan voor coronacrisis Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Dien uw ideeën voor een leefbare omgeving in en win een prijs Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Juni 2022: belangrijke maand voor actief HCM Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Maak met uw idee kans op 5.000 euro Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Inkoopactie: laatste week om in te schrijven! Hardenberg gisteren
Afbeelding
Vechtstromen wil meer diversiteit in bestuur Hardenberg 25 mei, 16:00