Afbeelding
Jacob Westra

GRENS HEUVELEN CLASSIC 2023

do 8 juni 2023 Sport Ingezonden

17 juni organiseren we de Grens Heuvelen Classic van 2023 en wat hebben we er zin in!

De commissie heeft afgelopen maandjes weer heel wat uurtjes bij elkaar gezeten. Draaiboeken op tafel, afspraken met sponsoren, vrijwilligerstaken verdelen, pauzeplekken inrichting regelen en alles wat er verder bij komt kijken. Een serieuze zaak! Met het doel om alle deelnemers weer een fantastische dag te laten beleven. En dat wordt het!

Deelnemers kunnen kiezen uit twee prachtig uitgezette routes door de grensstreek. Eentje van 85Km (459hm) en voor de sterke benen een stevige 135Km (652hm).

Via Radewijk steken we de grens over waar de deelnemers het eerste klimmetje al voor de kiezen krijgen. Via Itterbeck en Wilsum en enkele heuveltjes verder, wordt Uelsen aangedaan en wordt de tocht vervolgd weer richting de grens bij Ootmarsum. De 135Km gaat via Denekamp en de Lutten nog over de Tankenberg om vervolgens, in de prachtig glooiende omgeving van Vasse, zich weer samen te voegen met de 85Km tocht.  Op de terugweg richting Hardenberg steken we toch nog eventjes een keertje de grens over. Bij aankomst in Hardenberg ligt er dan een heerlijke versnapering te wachten.

Uiteraard kunnen de deelnemers onderweg even bijkomen op de verzorgingsposten en mocht er tijdens het fietsen pech ontstaan een beroep doen op de pechhulp. Vanaf half negen kan er gestart worden op de Sportboulevard (3) in Hardenberg.

Deze mooie tocht wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en daarnaast is er de inzet van een flinke groep vrijwilligers. Wij zijn ontzettend blij dat al deze betrokkenen ons ondersteunen en wij samen een geweldige dag voor de deelnemers kunnen verzorgen.

Hopelijke zien we elkaar tijdens de Grens Heuvelen Classic 2023

Toerclub H.W.V

Afbeelding
Twijfel over noodzaak nieuwe brug in Junne UPDATE 52 minuten geleden
Afbeelding
Goedkeuring voor 14 appartementen in het centrum Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Op reis door Namibië Ommen 2 uur geleden
Afbeelding
christmas carol concert sallands bachkoor Ommen Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Buiten slapen als dakloze voor het goede doel Hardenberg 4 uur geleden