Afbeelding
De Toren

Judo-examens bij Judokwai

ma 4 februari 2019 Sport

Op donderdag 28 januari hebben in de sportfabriek judo-examens voor groep 1 en groep 2 van Judokwai Vriezenveen plaatsgevonden. Onder het oog van het in grote aantallen aanwezige publiek lieten de judoka’s hun geleerde technieken vol overtuiging zien. Sommige judoka’s lieten zelfs meer technieken zien dan voor hun examen gevraagd werd.

Het enthousiasme bij de judoka’s straalde er vanaf en de waardering met een hogere band of slip was dan ook meer dan verdiend. Een slip is een tussenwaardering van de ene naar de volgende volle band.De geslaagden: Witte band met gele slip; Hidde Hoff en Stan. Witte band met groene slip: Nikai Boertien, Levi van Doorn, Bart van de Grootevheen, Paul Janssen, Djielana Oude Vrielink, Yannick Polanco Hernandez, Dylann Schoemaker, Florien Zandbergen, David Pape en Diego Franco Conislla.

Witte band met Blauwe slip: Sem Boertien, Lanssa van Poll en Mirthe Schuiling. Gele band: Owen van Dongen, Alissa Schoemaker, Sem Dekker, Rodin Neurink en Bram Oelen. Gele band met oranje slip: Manuel Smit. Gele band met groene slip: Stan Beuving, Luc Beuving, Stijn Drees, Celeste Niks, Boaz Goossen, Roy Jager, Diemo Kreuning en Thijmen Zandbergen. Oranje band met groene slip: Boaz Schonewille en Mateo van Veen. Oranje band met blauwe slip: Eefke Jansen, Berry Janssen, Maureen Lamberts en Jelke Talsma. Oranje band met bruine slip: Sam Delgado Rodriquez, Tim de Graaf, Tim Marsman en Roy Versloot. Op donderdag 7 februari mogen de judoka’s een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de les, om hen ook kennis te laten maken met de prachtige judosport.

Afbeelding
Afbeelding
Orchideeën en wilde flora van het Springendal Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Lever uw afgedankte fietsaccu in Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Middelbare scholieren minder gelukkig dan voor coronacrisis Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Dien uw ideeën voor een leefbare omgeving in en win een prijs Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Juni 2022: belangrijke maand voor actief HCM Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Maak met uw idee kans op 5.000 euro Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Inkoopactie: laatste week om in te schrijven! Hardenberg gisteren
Afbeelding
Vechtstromen wil meer diversiteit in bestuur Hardenberg 25 mei, 16:00