Afbeelding

Priet Proat Bernd Enting

za 23 juli 2022 Priet proat

Onder deze rubriek vertellen elke zaterdag inwoners uit het verspreidingsgebied van Weekblad de Toren over ‘alledaagse’ dingen: ‘Priet proat’. Deze week Bernd Enting.

Mijn naam is Bernd Enting en ik woon in Hardenberg, ik ben 48 jaar jong en heb een autobedrijf tevens in Hardenberg die zich heeft gespecialiseerd in de Franse merken Peugeot, Citroën en Renault

Heb je een relatie?

Ik ben getrouwd met Bianca, die schooljuf is op CBS de Marsweijde en samen hebben wij twee kinderen Jip (13) en Puk (12). Vergeet ik bijna de hond en twee konijnen.

Wat was het hoogtepunt in je leven?

Toch de geboorte van onze kinderen. “het leven zal nooit meer het zelfde zijn.” Haha

Wat doe je in je vrije tijd?

Veel vrije tijd heb ik niet maar ik hou van hardlopen en ben zo veel mogelijk buiten te vinden. En vakantie, dat is ook wel één mooie bezigheid. Ik hou niet van stil zitten. Dus altijd iets te doen.

Wanneer en waarom heb je voor het laatste gelachen?

Iedere dag en het liefst zelfs ieder moment. Zonder humor zou het leven wel heel “zwaar” zijn. Ik denk dat lachen het aller belangrijkste ingrediënt van het leven is.

Waar word je vrolijk van?

Als er geen gezeur is dan ben ik vrolijk. We moeten alle “hobbels” thuis maar ook op het werk samen nemen, dan komt de vrolijkheid vanzelf.

Ik heb een hekel aan…

Gezeur. Haha

Wat is je favoriete muziek, boek of theatervoorstelling?

Ik hou van de top 2000 – muziek en dan vooral muziek van bijvoorbeeld de Dire Straits en Bruce Springsteen maar ik hou ook van muziek van Kenny Rogers. Ik heb een brede muzieksmaak.

Wat doe je het eerst als je thuiskomt?

Eten, Ik kom tegen 18.30 thuis en ga dan eerst eten. Daarna is er altijd wel iets te doen. Maar ook komt het regelmatig voor dat ik ’s avonds nog even terug ga naar het werk omdat het toch niet allemaal af was. Televisie ben ik niet zo van, het nieuws volg ik wel maar dat is veelal na 22.00 uur.

Afbeelding
Henk Ruiter & Francis Van Broekhuizen en Damn, Honey in de Gashouder Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Rob Stoker presenteert 'Olaf' Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
'OpStap' op zoek naar de kudde op de Lemelerberg Ommen 8 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim nemen drie punten mee uit Nijverdal Hardenberg Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Excursie 'Herfst en Paddenstoelen' in het Reestdal Hardenberg 10 uur geleden