Afbeelding

Priet Proat Bas Kamst

za 2 juli 2022 Priet proat

Onder deze rubriek vertellen elke zaterdag inwoners uit het verspreidingsgebied van Weekblad de Toren over ‘alledaagse’ dingen: ‘Priet proat’. Deze week Bas Kamst

Bas Kamst, eigenaar van Kamst Mode. Inmiddels hebben we vijf vestigingen in Emmen, Nieuw-Amsterdam, Coevorden, Dalfsen en uiteraard Hardenberg. Ik woon in Nieuw-Amterdam

Heb je een relatie?

Jazeker, ben getrouwd met Vanessa en hebben samen twee kinderen, Nora (6), Jim (4).

Wat was het hoogtepunt in je leven?

Pff, dat zijn er heel veel. Maar ons trouwweekend in Italië in de bergen met onze vrienden en familie was echt geweldig en uiteraard de geboorte van mijn kinderen. Verder proberen we regelmatig nieuwe herinneringen en mooie momenten te creëren.

Wat doe je in je vrije tijd?

Heb weinig vrije tijd, maar de vrije tijd die ik heb breng ik door met vrienden en familie. Op dit moment gaat al mijn vrije tijd in de verbouwing van ons nieuwe huis zitten. Verder mag ik graag voetballen, skiën en golfen.

Wanneer en waarom heb je voor het laatste gelachen?

We gaan elk jaar met een groep vrienden een weekend varen. Dit was onlangs en wat hebben we weer gelachen. Het blijft uniek dat we dit al meer dan 15 jaar doen..

Waar word je vrolijk van?

Ik word vrolijk van heel veel, maar met name de energie die bij onze medewerkers leeft. Het verschil maken voor een ander is het mooiste wat er is en als je ziet dat dit binnen ons bedrijf dagelijks gebeurd is dat echt een geluksmomentje.

Ik heb een hekel aan…

Dat mensen oordelen over anderen die ze niet kennen. Veel mensen willen negatief praten over anderen en vraag mij altijd af, waarom? Verder kan ik mij ergeren aan trage mensen…

Wat is je favoriete muziek, boek of theatervoorstelling?

Heb een hele brede interesse en vind veel leuk. Kan genieten van happy dance, deep house, rock, Schlager en mag graag naar live muziekconcerten luisteren, het liefst zo hard mogelijk.

Wat doe je het eerst als je thuiskomt?

Ik geef altijd eerst mijn vrouw en kinderen een kus.

Wie verdient een lintje en waarom?

Mensen die zonder eigenbelang iets voor een ander doen. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de samenleving en die verdienen allemaal een lintje!

Heb je wensen?

Onlangs heb ik wat problemen gehad met mijn gezondheid en dan kom je erachter dat dit het allerbelangrijkste is in het leven.

Afbeelding
Toneelvereniging 'Roke' en 'Woar 'n wil is' samen aan het grimeren. Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Henk Ruiter & Francis Van Broekhuizen en Damn, Honey in de Gashouder Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Rob Stoker presenteert 'Olaf' Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
'OpStap' op zoek naar de kudde op de Lemelerberg Ommen 8 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim nemen drie punten mee uit Nijverdal Hardenberg Ingezonden 10 uur geleden