Afbeelding

BEMOEI JE ER EENS MEE!

wo 16 juni 2021 Politiek lokaal

VVD daagt je uit: BEMOEI JE ER EENS MEE!

Ben jij ook iemand die overal wel iets van vindt? Kritische vragen kan stellen? Maar ben jij ook iemand die heel graag in de gemeente Hardenberg woont en wilt dat het hier ook in toekomst veilig en prachtig blijft. Voel je dan uitgedaagd om je er eens mee te gaan bemoeien!

Wij zijn in aanloop naar de verkiezingen altijd weer op zoek naar mensen die ons werk in de raad steunen. Mensen die kritisch meedenken of bijvoorbeeld willen meeschrijven aan het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Je kunt dus echt veel betekenen!


De gemeenteraad bestaat uit 8 totaal verschillende partijen. De ene partij vanuit christelijke waarden, een andere partij vanuit linkse ideologie en de VVD vanuit vijf liberale kernwaarden: vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en de gelijkwaardigheid van alle mensen. Wij dagen je graag uit om hier invulling aan te geven!

Wist je trouwens dat je voor maar 25 euro lid wordt als jij je voor 1 juli aanmeldt? Wanneer je lid bent van de VVD kun je zelf weten wat je allemaal ophaalt voor dat lidmaatschap. Je kunt alleen lokaal actief zijn, maar je kunt ook lid worden van verschillende Netwerken, bijvoorbeeld de thematische netwerken: Werk & Inkomen, Landbouw, Natuur en Voedsel, LHBT, Liberaal Groen, Cultuur en Media, Onderwijs, Mobiliteit en Leefomgeving en nog heel veel meer netwerken.

Eén van onze jongste leden was onlangs bij een online welkombijeenkomst. Hij was erg enthousiast over de bijeenkomst waar ook Mark Rutte bij aanwezig was. Ondertussen is hij al aangehaakt bij de schaduwfractie en heeft zijn weg gezocht binnen de Haya van Somerenstichting. Het opleidingsinstituut van de VVD.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt je aanmelden op vvd.nl, kijken op bemoeialgezocht.nl maar ook gewoon even een appje sturen naar één van onze fractieleden (www.hardenberg.nl staan alle telefoonnummers) wij vertellen je graag hoe leuk het is om je actief in te zetten voor je eigen gemeente.

Hartelijke groeten,

VVD Hardenberg
Bert Gelling, Liam Borger, Madelon Baan, Jeanet Meijerink-Heuver

PS: Staan onze liberale kernwaarden ver van je af? Dan raden we je aan om bij één van de andere partijen aan te haken, want lokale politiek doet er toe.

Afbeelding
Politie houdt fietsendieven aan in Mariënberg Hardenberg 51 minuten geleden
Afbeelding
Publiek geniet van ‘La douce France’ Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Boekpresentatie in Meestershuus Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Korting op OV-jaarabonnementen Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Uitslag Bridgen Dedemsvaart 6 uur geleden
Afbeelding
Kiek hier eens Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Henk en Ali zestig jaar bij elkaar Hardenberg gisteren
Afbeelding
Ommer Bissingh Internationale Dag Ommen 11 aug, 12:08