Kuier'n & Kletsen in Kloosterhaar
Kuier'n & Kletsen in Kloosterhaar Gewoon Gezond Kloosterhaar

Kuier’n & klets’n in Kloosterhaar

do 23 maart 2023 Ommen

Gezellig en sportief met een groepje dorpsgenoten aan de wandel, lijkt je dat wat? Dan is het wandelprogramma Kuier’n & klets’n misschien iets voor jou. Een gratis programma van 12 weken voor de beginnende wandelaar.

Kuier’n & klets’n is een initiatief van Gewoon Gezond Kloosterhaar en De Haere. Het doel: mensen op een gezellige manier laten kennismaken met gezond bewegen onder de professionele begeleiding van De Haere.

Het programma gaat van start op donderdag 6 april. Voorafgaand aan de eerste wandeling is er voor de deelnemers een testdag op 30 maart in ‘t Haarschut. De fysiotherapeut en sportinstructeur van De Haere voeren hier een intakegesprek en nemen een wandeltest af om het instapniveau van iedere deelnemer te bepalen en een individueel plan op te stellen. Vanaf 6 april wordt er daarna gedurende 12 weken iedere donderdag om 12.15 uur wandelen; het start- en eindpunt is bij dorpshuis ’t Haarschut in Kloosterhaar.

Informatiebijeenkomst en aanmelding

Doe je mee? Meld je dan snel aan! Dat kan tijdens de informatiebijeenkomst op donderdag 23 maart om 14.00 uur in ‘t Haarschut of per mail via info@de-haere.nl. Bellen tijdens werkdagen kan natuurlijk ook: 0523-232053. Deze activiteit wordt vanuit het Sport & Beweegakkoord ondersteund door de gemeente Hardenberg.

Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 19 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 19 uur geleden