Afbeelding

Rijbewijskeuringen CBR

vr 9 december 2022 Ommen

Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u een zogenaamd groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen. Of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.
Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op dinsdag 27 december in zalencentrum De Kern in Ommen medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen 55 euro. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs 65 euro.

Een afspraak voor het spreekuur kan men uitsluitend maken via RegelZorg: www.regelzorg.nl of tijdens kantooruren via de afsprakenlijn: 088-23 23 300.

Voor het laten invullen van een rapport oogarts gaat men naar www.regelzorg.nl/oogarts of belt u Regelzorg. 


“Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en begin 4 maanden voor deze datum met het verlengen van uw rijbewijs, indien u ook medisch gekeurd moet worden. De eerste stap is het kopen en invullen van een Gezondheidsverklaring. Dat kan online op mijn cbr.nl, via DigiD met SMS- of App-verificatie. Een papieren Gezondheidsverklaring kan men kopen bij de meeste gemeenten of via RegelZorg
Deze vragenlijst over uw eigen gezondheid moet u eerst zelf invullen en opsturen naar het CBR. Als antwoord krijgt u van het CBR het Verslag (soms meer dan één), die de keuringsarts moet invullen. Op dát moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring. De artsen waar Regelzorg mee samenwerkt, zijn aangesloten bij ZorgDomein. Zij vullen de formulieren digitaal voor u in en versturen deze direct naar het CBR,” licht RegelZorg de procedure toe.

Meer informatie over de procedure is te vinden op de website van RegelZorg.

--

www.regelzorg.nl

RegelZorg werkt op meer dan 250 locaties in heel Nederland samen met keuringsartsen die rijbewijs- en andere vervoersgerelateerde keuringen verrichten. Maak gemakkelijk en snel een afspraak via www.regelzorg.nl of tijdens kantooruren via onze landelijke afsprakenlijn: 088 23 23 300.

Volg ons op Facebook en LinkedIn voor het laatste nieuws!

Algemene voorwaarden • Privacy

Afbeelding
Bezoek het OV inloopspreekuur Hardenberg 20 minuten geleden
Afbeelding
Remastered presenteert nieuwe drummer Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Dialectmaand wordt afgesloten met boekpresentatie Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
B&W stemmen voor aantal nieuwe stembureaus Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Gemeente zegt nee tegen tv-documentaire Hardenberg 5 uur geleden