Afbeelding

Kerstmarkt Stichting Ommen voor Oekraïne

ma 5 december 2022 Ommen

Ook dit jaar is er geen kerstmarkt zijn in het centrum van Ommen. Daarom is het mogelijk om in het depot van Stichting Ommen Voor Oekraïne aan de Haven Oost op verschillende dagen kerstbakjes , grafstukken, knijpertjes (zolang de voorraad strekt) en kerstmateriaal te kopen. 

De hulp is nu zo hard nodig is in Oekraïne. Het depot is open op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 december van 13.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag 10 december van 9.00 uur tot 15.00 uur. En op 12,13,14,15 en 16 december van 13.00 uur tot 16.00 uur en 17 december van 9.00 uur tot 15.00 uur. Veel vrijwilligers zijn dan ook bezig kerstbakjes te maken.

Actie schoenendoos voor kinderen in Oekraïne

Doe je mee met een actie schoenendoos voor kinderen in Oekraïne maken. Dit is de lijst voor in de schoenendoos. Drinken: pakjes chocomelk/Wicky, of blikjes sinas of knijpzakje fruit. Koek: ontbijtkoek, liga, sultans. Snoep: zakjes snoep reepchocola, rozijnen. cup a Soup; noodles; blikje leverpastei/knakworst; blikjes mandarijnen; Brinta, klein verpakking; waxinelichtje; knuffel. En een mooie kaart of tekening met een briefje erbij. Je kunt de doos inleveren tijdens de openingstijden van de kerstmarkt. In verband met het uitvallen van de stroom is er ook behoefte aan kaarsen, hoofdlampjes, zaklamp met batterijen enz. Alles komt via de contactpersoon op de juiste plek van bestemming. Omdat Stichting Ommen Voor Oekraïne binnenkort uit het depot moet in verband met nieuwbouw aan de Haven zijn ze op zoek naar een andere locatie voor SOVO. U kunt contact opnemen met 06-24971383 of 06-12613437.

Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 48 minuten geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 2 uur geleden