Afbeelding

Kerstsamenzang in Willem Hendrik Zwart Hal

za 3 december 2022 Ommen

Op zaterdag 10 december vindt de Kerstsamenzang plaats in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld om 20.00 uur met Ad Huetink op het orgel.

De Willem Hendrik Zwart Hal wordt helemaal ondergedompeld in kerstsfeer. Bekende liederen worden afgewisseld met orgelspel door Ad Huetink. Kerst is voor sommige mensen de gezelligste periode van het jaar. Met een mooie kerstboom, veel lichtjes en lekker eten. Maar het feest heeft ook een diepere betekenis. De geboorte van Jezus Christus wordt gevierd, God werd mens. Het licht als teken van nieuw leven wordt gevierd. Vele mooie muziekstukken en liederen zijn daar over gecomponeerd. Op het programma staan onder andere: Kerstsuite: Op U mijn Heiland blijf ik hopen (J. van Westenbrugge), Carillon: Nu zijt wellekome (W. van Twillert), Grote kerstfantasie (Orgelius/C.Kee), Fanfare (N.J. Lemmens) en Halleluja: Looft de Heer (J. Zwart).

U kunt reserveren per telefoon: 0572-371838 via email: adhuetink@gmail.com of via de website: www.huetink-royalmusic.nl. Hier vindt u ook het volledige programma. De entree bedraagt 10,00 euro per persoon inclusief koffie/thee met koek en een hapje en drankje na afloop.

Afbeelding
Gemeente zegt nee tegen tv-documentaire Hardenberg 38 minuten geleden
Afbeelding
FNV 'bespreekt' financieel misbruik van ouderen Hardenberg 56 minuten geleden
Afbeelding
Inloopuurtje Media Ukkie Dagen Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Sjoelen Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslagen Sios'83 Hardenberg 2 uur geleden