Wethouder Bongers kwam het briljanten paar namens de gemeente Ommen feliciteren.
Wethouder Bongers kwam het briljanten paar namens de gemeente Ommen feliciteren. Gert Stegeman

Briljanten paar gaat voor ‘de 70’

wo 23 november 2022 Ommen

In Zorgcentrum Oldenhagen in Ommen werd dinsdag 22 november de spreekwoordelijke vlag gehesen. Reden voor de feestelijkheden was het 65 jarig huwelijksjubileum van Assie en Dina van Timmeren-Schrage, die sinds mei een appartement in het Zorgcentrum bewonen. 

Onder andere wethouder Bongers kwam langs om het briljanten paar namens de gemeente Ommen te feliciteren. “Maar we zijn er nog niet, we gaan de 70 ook nog wel halen,” lachte de 89-jarige Assie vol levenslust na de felicitaties. 

Schipperspaar

De huwelijksdag werd een dag vol plezier en herinneringen. Herinneringen aan vooral de scheepvaart, want Assie en Dina (86) hebben decennia lang gevaren. Hij eerst als kustvaarder en later als schipper op de binnenvaart. Uit hun huwelijk werd een dochter geboren, 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Assie werd geboren in Groningen, Dina in Delfzijl, waar ze na hun arbeidzame leven tot mei van dit jaar hebben gewoond.  Om hun dochter, die in Dedemsvaart woont, wat vaker te kunnen ontmoeten heeft het echtpaar zich nu hier gevestigd. 

Afbeelding
De Mageler Es blikvanger Twenterand 31 minuten geleden
Afbeelding
Vissers vissen eerste wedstrijd in park Hardenberg 39 minuten geleden
Afbeelding
Scott H.Birham in de Gashouder Hardenberg 45 minuten geleden
Afbeelding
Loterij van jarige Zonnebloem Hardenberg 53 minuten geleden
Afbeelding
Band'um speelt 'Tikkie... Jij Band'um'' Hardenberg 1 uur geleden