Afbeelding

Easy&Free theatertour Carrousel Ommen

do 20 oktober 2022 Ommen

Na een zeer succesvolle try-out in Zwartsluis en een bomvolle première in het Vlechttheater in Noordwolde en een paar weken later in een uitverkocht Rabotheater De Meenthe in Steenwijk, staan de zes mannen van Easy&Free uit Giethoorn op zaterdagavond 19 november in Theater Carrousel in Ommen

Folksongs en meezingers 

Tijdens het programma neemt Easy & Free met Four Seasons het publiek mee op de reis van het leven. De band bezingt daarbij het harde leven van bijvoorbeeld de landarbeider, de oorlogsveteraan en de zeeman. De vier seizoenen symboliseren de verschillende levensfases, van geboorte tot ouderdom. Het programma bestaat uit wereldberoemde Folksongs uit met name Ierland, maar ook uit Schotland en de Maritieme wereld. Het spreekt natuurlijk voor zich dat The Four Seasons het openingsnummer zal zijn. Daarna volgen onder andere Farewell to Nova Scotia, Song for Ireland en Irish Washerwomen. Na de pauze kan het publiek volop meezingen met oa The Fields of Anthery, Whiskey in the Yar, en nog veel meer meezingers. Easy & Free zal het publiek bovendien verrassen met het bijzonder fraaie decor. 

Theatertour 

De band heeft de afgelopen jaren veel opgetreden in heel Nederland, maar ook in Duitsland. “We speelden in kroegen, op festivals en op bruiloften”. In Duitsland was de band in Travemunde, Cuxhafen, Meppen, Munster, Bielefeld en zelfs staan ze jaarlijks op het grote SPD-feest in Bischmisheim. 

De mannen verwachten dat het ook in Ommen een spetterende avond gaat worden. Het concert Four Seasons op zaterdagavond 19 november begint om 20.15 uur. De laatste toegangskaarten a 17 euro zijn verkrijgbaar via De Carrousel in Ommen.

 

Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 33 minuten geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Majorettes in actie Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Coördinator bezoekwerk gezocht Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Herinrichting gemeentehuis Hardenberg: naar een efficiëntere en flexibelere werkomgeving Hardenberg 3 uur geleden