Afbeelding

Activiteitenkalender voor Week van ontmoeting

vr 29 juli 2022 Ommen

In de gemeente Ommen wordt van 29 september tot en met 6 oktober de Week van de ontmoeting gehouden. Mensen ontmoeten elkaar door bijvoorbeeld samen te sporten, samen creatief bezig te zijn, of een open koffieochtend te bezoeken in een Ommense organisatie of vereniging. 

Om ervoor te zorgen dat inwoners goed op de hoogte zijn wat er tijdens de week allemaal te doen is wordt er een overzicht gemaakt van alle (voor zover bekend) open ontmoetingsactiviteiten, die in deze week plaatsvinden . Deze activiteitenkalender zal via diverse media gepromoot worden. De actie wordt versterkt door de landelijke publiekscampagne ‘Een tegen eenzaamheid’ en de bekende gebakjesactie in de gemeente Ommen. Het doel hiervan is om juist bestaande, lokale ontmoetingsactiviteiten te promoten, zodat inwoners gestimuleerd worden en zich extra welkom voelen om mee te doen.

‘Laat weten welke ontmoetingsactiviteit jouw organisatie/vereniging doet in de week van de ontmoeting in Ommen,’ is dan ook de oproep aan organisaties en verenigingen. 

Om de Week van de Ontmoeting extra aankleding te geven, raden de initiatiefnemers deelnemers aan om wat lekkers bij de activiteiten aan te bieden, zoals gebak, cake of soesjes. Je zorgt als organisatie zelf voor deze traktatie en kunt hiervoor eetbare kaartjes met het logo van de Week van de Ontmoeting gratis bestellen. Eetbare kaartjes kunnen op iedere traktatie geserveerd worden, zo geef je de activiteit een feestelijk tintje en laat je zien dat jouw organisatie meedoet. Sluit aan en zorg ervoor dat jullie activiteit op de activiteitenkalender komt te staan. Op naar een week vol mooie ontmoetingen. Stuur een email naar info@vitaalommen.nl om het aanmeldformulier te ontvangen.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door samenwerkende organisaties in de werkgroep sociale eenzaamheid in Ommen, project Samenwerken in de Wijk.

!
Afbeelding
Feestelijke opening ‘Bibliotheek op school’ Hardenberg 38 minuten geleden
Afbeelding
‘Jarige’ school sluit bestaan af met reünie Hardenberg 51 minuten geleden
Afbeelding
Zwem4daagse Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
klaverjassen en jokeren Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
‘Ik en mijn Droom’ in De Vlierlanden Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Elvisdienst Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
KBO-PCOB middag Hardenberg 1 uur geleden