Afbeelding

Jeu de Boules drie dorpentoernooi in Lemelerveld

vr 8 juli 2022 Ommen

Onder prachtige weersomstandigheden organiseerde Jeu de Boulesclub Raboules ’98 Lemelerveld afgelopen week het jaarlijkse onderlinge toernooi met Dalfsen en Oudleusen.

De baan achter Het Anker was goed geprepareerd. Het was het een drukte van belang bij het afgeven van de speelnummers. De indeling met spelersnummers was dit keer vooraf geregeld. Dit om te voorkomen dat iemand twee keer met of tegen dezelfde speler speelde. Nieuw was ook dat men steeds van speelbaan wisselde. Het was even wennen, maar al snel wist iedereen op welke baan men moest spelen.

Wedstrijdleiders Wilhelmien van den Berg en Jan Hendrik Kleinlugtebeld waren blij dat het allemaal prima was verlopen. Tijdens de koffiepauze kon men in de Kajuit van Het Anker, na de eerste ronde de resultaten met de foto’s op een groot tv-scherm zien. ”Zie hebt ut hier goed veur mekare” was de reactie uit Dalfsen en Oudleusen.

Na drie rondes waren er vier spelers die alle drie rondes dertien punten scoorden met zes wedstrijdpunten als resultaat. Op basis van saldo voor en tegen, was de eerste prijs voor Jo Bruggeman van Boule’88 uit Dalfsen. Klaasje Brink van Raboules’98 uit Lemelerveld werd tweede en de derde plaats was voor Dinie Dijk van D’ouleu Boules uit Oudleusen. Jan Hendrik Kleinlugtebeld Lemelerveld, ook zes punten, werd vierde. Het was een gezellig en sportief toernooi.

Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 10 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 15 uur geleden