Afbeelding

Buitenhuis en Tip blijven trainers bij FC Ommen

do 16 juni 2022 Ommen

Floris Buitenhuis en Koen Tip willen graag een vervolg geven aan het trainerschap van Vrouwen 1 bij FC Ommen. Na een aantal gesprekken met de Technische Commissie en de groep hebben zij onlangs het contract getekend voor het seizoen 2022-2023.

Floris “Koen en ik hebben elkaar de afgelopen maanden toch nog een paar keer goed aangekeken en geconstateerd, dat we het gewoon ontzettend leuk blijven vinden. De club is allereerst geweldig bezig met de meisjes- en vrouwentak, daar willen we graag ons steentje ook nog aan bij blijven dragen. Maar bovenal hebben we gewoon simpelweg te maken met een geweldige groep. Kwalitatief echt enorm goed en qua strijdlust zo niet nóg beter. Voor ons super gaaf en dankbaar om mee te werken.
En dus willen Koen, Mark (onze keeperstrainer en leider) en ik heel graag nog een jaar onderdeel van deze groep uit blijven maken.”

Op dit moment speelt Vr1 in de nacompetitie met een mogelijke promotie naar de 1e klasse. Promotie zou een geweldig resultaat zijn en een goede start voor het nieuwe seizoen met deze groep en deze staf.

Afbeelding
Publiek geniet van ‘La douce France’ Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Boekpresentatie in Meestershuus Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Korting op OV-jaarabonnementen Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Uitslag Bridgen Dedemsvaart 4 uur geleden
Afbeelding
Kiek hier eens Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Henk en Ali zestig jaar bij elkaar Hardenberg 23 uur geleden
Afbeelding
Ommer Bissingh Internationale Dag Ommen gisteren
Afbeelding
Escaperoom in Gramsbergen Hardenberg 11 aug, 11:53