Ommen
Ommen G. Brokelman

Ommen Giet Lós

zo 22 mei 2022 Ommen

Met het evenement ‘Ommen Giet Lös’ ging het evenementenseizoen in Ommen op zaterdag 21 mei officieel van start. Vanaf 12.00 uur was het centrum een prachtig podium voor straattheater, een dweilorkest en veel vermaak voor kinderen. 

In het centrum kon het publiek genieten van vijf straattheateracts. Flint and Stone, Alles in 1 fiets, Mops & Totum, Dikkie Dik en de Kipkar Grootmoe. Daar waar publiek is waren zij ook. Dat gold natuurlijk ook voor Flater Pret Orkest. Die als geen ander weet hoe het publiek opgetrommeld moet worden om vervolgens de boel omver te blazen met aanstekelijke muziek. Vooral op de Vechtkade stond een keur aan springkussens en een stormbaan.

Om 17.00 uur al was start de BTW-band het muziekprogramma op de Vechtkade. De BTW-band speelde niet alleen al in het voorprogramma van o.a. De Dijk, Normaal en Bökkers maar komt ook nog eens uit de buurt. Een echte thuiswedstrijd dus voor de band die eigenlijk alles speelt, daar waar het publiek om vraagt. Breed repertoire dus. Om 20.00 uur was het tijd voor de Classic Rock Show. Wat als Beethoven, Bach of Mozart een elektrische gitaar of een hammondorgel tot hun beschikking hadden gehad... of wanneer zij in de jaren 60 geboren waren...dan had zij in de Classic Rock Show gespeeld. De ultieme flashback. En partypeople opgelet. Da’s nog niet alles… Om 23.00 uur startte de set van DJ Ruben. Die is bekend van de deVrienden Ommen. Ruben draaide door tot in de kleine uurtjes.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Zomerbingo Ommen 12 uur geleden
Afbeelding
Gedicht Aaltje Kraak voor Historische Vereniging Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Dion Thriathlon een groot succes Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Automobilist tikt fietsster met spiegel aan in groepje fietsers bij Gramsbergen Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Sallandruiters vieren jubileum Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie “rondom de Reest” Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Oud legermateriaal doet Ommen aan Video 18 uur geleden
Afbeelding
Priet Proat Bas Kamst Hardenberg 23 uur geleden