Afbeelding

Inschrijving ACO-cross geopend

za 5 februari 2022 Ommen

Op zaterdag 26 februari organiseert de Ommense atletiekvereniging ACOVanElderen de ACO-cross. De cross is bestemd voor ‘losse’ lopers en voor de competitielopers van de Vechtdalcrosscompetitie.

Het parcours in het Ommerbos wordt door de atleten als zeer goed beoordeeld en voert voor een deel langs de trimbaan. Er zijn dagprijzen voor de snelste dames en heren per afstand in natura te verdienen. Voor de jeugd worden er ook dagprijzen uitgereikt per categorie. Zowel bij de dames als de heren is er een prijs van 25 euro verbonden aan het verbeteren van het parcoursrecord van de vijf en tien kilometer. De prijs wordt uitgekeerd op de wedstrijddag zelf.

De ACO-cross is onderdeel van de Vechtdalcrosscompetitie van in totaal vijf crossen die ACO samen met Loopgroep Zandstuve, AV Spurt ’88 en AG’85 georganiseerd.

Starttijden

Voor de jeugd tot en met 15 jaar is er de 1.750 meter. Deze begint om 13.00 uur. Er zijn drie leeftijdscategorieën: t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar. De 4.950 meter (5 km) start om 13.15 uur en de 9.930 meter (10 km) om 14.00 uur. Ook op deze afstanden zijn er drie leeftijdscategorieën: 16 t/m 39 jaar, 40 t/m 49 jaar en 50 jaar en ouder.

Inschrijven

Inschrijven voor de ACO-cross kan tot en met 21 februari 23.59 uur en kan alleen via www.inschrijven.nl of www.hardlopen.nl. Voor meer informatie, zie www.acovanelderen.nl en www.vechtdalcrosscompetitie.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 11 uur geleden