Afbeelding
De Toren

Kerstconcert Gereformeerd Mannenkoor Looft de Heer

di 18 december 2018 Nieuws

Op vrijdag 21 december vindt in de Westerkerk te Bergentheim (Dr. H.J. Postlaan 9) het kerstconcert van het Gereformeerd Mannenkoor ‘Looft de Heer’ plaats. Het concert begint om 8.00 uur ‘s avonds. De toegang is vrij, er zal een collecte worden gehouden ter dekking van de onkosten.

Het Gereformeerd Mannenkoor ‘Looft de Heer’ is in 2005 opgericht en staat al ruim vijf jaar onder enthousiaste leiding van dirigent Wilmer Plaggenmars. Elke donderdagavond repeteert het koor in het kerkgebouw ‘de Ark’ in Mariënberg. Het repertoire bestaat voornamelijk uit psalmen en geestelijk liederen. Naast het geven van concerten verzorgt het koor ook optredens in verpleeg- en verzorgingstehuizen.Na het succes van voorgaande jaren zijn ook dit jaar opnieuw het kinderkoor ‘Daar juicht een toon’ en het jeugdkoor ‘De jonge lofstem’ uitgenodigd. Zowel het kinderkoor als het jeugdkoor staan onder leiding van Ellen Smith. Muzikale medewerking wordt verleend door Jan Horst, orgel, Loes Smith, viool en Wilmer Plaggenmars, piano.

De toegang is vrij, er zal een collecte worden gehouden ter dekking van de onkosten. Wilt u genieten van een avond zang, muziek en samenzang? Wilt u samen met ons de komst van onze Redder en Heiland gedenken? Dan bent u van harte welkom op dit concert.

Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 8 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 14 uur geleden