Afbeelding
De Toren

Poep op de stoep voor goed doel

vr 1 maart 2019 Nieuws

Op zaterdag 9 maart wordt er in Vriezenveen en omstreken een mestkorrelactie gehouden voor de zendingsfamilie Moreira-Dollen, stichting Sadiki en stichting Helping Hands. Tussen 9.30 en 14.00 uur kunt u verwachten dat er een vrijwilliger met een zakje poep bij u op de stoep staat.

De mestkorrels worden huis aan huis verkocht in Vriezenveen. Woont u in De Pollen of Aadorp en heeft u een prachtige tuin of mooie planten die extra voeding nodig hebben? Dan kunt u de mestkorrels bestellen via zending.doe.je.samen@gmail.com. Ook kunt u de hele dag mestkorrels kopen bij Stjäävelin aan de Krijgerstraat 57 in Vriezenveen. Omdat dit het laatste actiejaar is worden de korrels voor een speciale prijs aangeboden: één zak kost 7,50 euro, twee zakken 12,50 en drie zakken 15,00 euro (de inhoud van een zak is 7,5 kg).

De opbrengst van de mestkorrelactie maakt zending- en ontwikkelingswerk mogelijk in Brazilië, Kenia en Israël. Iedereen werkt met een ander doel en heeft een andere visie, maar allemaal zaaien ze Hoop in de wijde wereld. Wilt u meer weten over de drie stichtingen? Kijk dan op www.helping-hands.nl, www.moreira-dollen.nl en www.sadiki.nl.

Afbeelding
Zomerbingo Ommen 9 uur geleden
Afbeelding
Gedicht Aaltje Kraak voor Historische Vereniging Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Dion Thriathlon een groot succes Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Automobilist tikt fietsster met spiegel aan in groepje fietsers bij Gramsbergen Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Sallandruiters vieren jubileum Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie “rondom de Reest” Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Oud legermateriaal doet Ommen aan Video 14 uur geleden
Afbeelding
Priet Proat Bas Kamst Hardenberg 20 uur geleden