Afbeelding
De Toren

Poep op de stoep voor goed doel

vr 1 maart 2019 Nieuws

Op zaterdag 9 maart wordt er in Vriezenveen en omstreken een mestkorrelactie gehouden voor de zendingsfamilie Moreira-Dollen, stichting Sadiki en stichting Helping Hands. Tussen 9.30 en 14.00 uur kunt u verwachten dat er een vrijwilliger met een zakje poep bij u op de stoep staat.

De mestkorrels worden huis aan huis verkocht in Vriezenveen. Woont u in De Pollen of Aadorp en heeft u een prachtige tuin of mooie planten die extra voeding nodig hebben? Dan kunt u de mestkorrels bestellen via zending.doe.je.samen@gmail.com. Ook kunt u de hele dag mestkorrels kopen bij Stjäävelin aan de Krijgerstraat 57 in Vriezenveen. Omdat dit het laatste actiejaar is worden de korrels voor een speciale prijs aangeboden: één zak kost 7,50 euro, twee zakken 12,50 en drie zakken 15,00 euro (de inhoud van een zak is 7,5 kg).

De opbrengst van de mestkorrelactie maakt zending- en ontwikkelingswerk mogelijk in Brazilië, Kenia en Israël. Iedereen werkt met een ander doel en heeft een andere visie, maar allemaal zaaien ze Hoop in de wijde wereld. Wilt u meer weten over de drie stichtingen? Kijk dan op www.helping-hands.nl, www.moreira-dollen.nl en www.sadiki.nl.

Afbeelding
Orchideeën en wilde flora van het Springendal Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Lever uw afgedankte fietsaccu in Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Middelbare scholieren minder gelukkig dan voor coronacrisis Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Dien uw ideeën voor een leefbare omgeving in en win een prijs Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Juni 2022: belangrijke maand voor actief HCM Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Maak met uw idee kans op 5.000 euro Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Inkoopactie: laatste week om in te schrijven! Hardenberg 22 uur geleden
Afbeelding
Vechtstromen wil meer diversiteit in bestuur Hardenberg 25 mei, 16:00