Afbeelding
De Toren

Ruim 6.000 tickets verkocht voor Pump up the 90’s

di 19 maart 2019 Nieuws

Er zijn op dit moment al meer dan 6.000 tickets verkocht voor de aanstaande editie van Pump up the 90’s op zaterdag 6 april in Evenementenhal Hardenberg. De laatste tickets gaan nu in de verkoop. Het busvervoer is inmiddels uitverkocht. Voor deze editie heeft de organisatie de indeling na de entree aangepast wat moet leiden tot een snellere doorstroming van bezoekers.

‘We maken voor deze editie gebruik van een ruimere opzet en een aangepaste indeling na de entree. De Foute 90’s & zer00’s stage wordt grootser neergezet en er is weer een aparte food hal. Daarnaast hebben we de indeling van de muntenautomaten aangepast, zodat de doorstroming van bezoekers nog vlotter gaat en er minder lange wachtrijen ontstaan. Bovendien hebben we het food assortiment vernieuwd met onder meer dynamice energy ice-sticks, poffertjes, wrap pollo fresco (kip met verse groenten) en verse friet van het FrietHoes’, zegt Linda Braakman namens de organisatie.

Tijdens de komende editie van Pump up the 90’s treden Mental Theo, Darkraver, Anita Doth (voormalig zangeres van 2 Unlimited), Twenty 4 Seven, Bass-D, Lasgo en It All Started In The Nineties op. De optredens worden verdeeld over twee podia: Main Stage en de Foute 90’s & zer00’s stage. De optredens tijdens Pump up the 90’s bestaan uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits.

De laatste tickets gaan nu in de verkoop. Tot 1 april zijn de tickets te verkrijgen tegen het zogeheten regular tarief van 22,50 euro. In de laatste week zijn kaarten te bestellen voor 24 euro. Voor meer informatie en ticketverkoop via www.pumpupthe90s.nl. De 24ste editie van Pump up the 90’s vindt plaats op zaterdag 6 april 2019 in Evenementenhal Hardenberg van 20.30 tot 2.30 uur.

Afbeelding
Orchideeën en wilde flora van het Springendal Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Lever uw afgedankte fietsaccu in Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Middelbare scholieren minder gelukkig dan voor coronacrisis Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Dien uw ideeën voor een leefbare omgeving in en win een prijs Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Juni 2022: belangrijke maand voor actief HCM Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Maak met uw idee kans op 5.000 euro Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Inkoopactie: laatste week om in te schrijven! Hardenberg 23 uur geleden
Afbeelding
Vechtstromen wil meer diversiteit in bestuur Hardenberg 25 mei, 16:00