Afbeelding
De Toren

Jubileumconcert Pop-en Rockkoor Slagharen

di 22 oktober 2019 Nieuws

Pop- en Rockkoor Slagharen bestaat tien jaar en dit wordt gevierd met een jubileumconcert op vrijdag 8 en zaterdag 9 november in de Sitting Bull op de Wigwam Wereld van Attractiepark Slagharen. Aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Maandagavond rond 19.30 uur. De repetitieruimte van het Kronkelhonk te Slagharen stroomt langzaam vol. De circa vijftig leden van Pop- en Rockkoor Slagharen hebben er zin in. De band is al aan het inspelen. Niels Schlepers op piano, Hans Kastermans op gitaar en Steven Beuving op drums. En wat voor drums! Een fantastisch elektronisch drumstel dat dankzij een extra prijs van duizend euro in de RABO Clubkas Campagne kon worden aangeschaft. Sven Plaggenmarsch, kleinzoon van één van de koorleden, maakte een stop-motion filmpje op het thema #CLUBHART.

Pop- en Rockkoor Slagharen ontstond in 2009 toen een aantal vrouwen het leuk vond muziek uit de jaren 80 en 90 te gaan zingen. Enige jaren later voegden zich ook tenoren en bassen bij hen hetgeen voor een flinke boost zorgde. Onder de inspirerende leiding van dirigente Monique Lamberink, die het koor met een kwinkslag meestal precies dat kan laten doen wat zij wil, wordt er op dit moment gewerkt aan een spetterend jubileumconcert ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november zullen in de Sitting Bull op de Wigwam Wereld van Attractiepark Slagharen alle succesnummers van de afgelopen jaren de revue passeren. En natuurlijk zijn er ook nieuwe stukken aan het repertoire toegevoegd. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Tankstation Tholen en Cafetaria Lunchroom Emmy in Slagharen.

Het koor zou het fantastisch vinden de muziek met u te delen. Voor meer informatie: popenrockkoorslagharen.nl.

Afbeelding
Loterij van jarige Zonnebloem Hardenberg 39 seconden geleden
Afbeelding
Band'um speelt 'Tikkie... Jij Band'um'' Hardenberg 18 minuten geleden
Afbeelding
'OpStap' in natuurgebied Beerze Ommen 51 minuten geleden
Afbeelding
Heeft u binnenkort een gezellig dagje weg gepland?Ga met het openbaar vervoer! Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
OV-inloopspreekuur Ommen 1 uur geleden