Afbeelding
De Toren

Unicef actief op kerstmarkt Gramsbergen

za 14 december 2019 Nieuws

Vrijwilligers van Unicef Vechtdal waren op woensdag 11 december met een kraam aanwezig op de sfeervolle en gezellige kerstmarkt van Gramsbergen. Er konden kaarten en cadeaus van Unicef worden gekocht en er konden lootjes worden gekocht waarmee onder andere twee luchtballonvaarten, een boodschappenpakket en een kerstboom te winnen waren.

Unicef voert momenteel de campagne ‘Goede voeding voor ieder kind’. 49 miljoen kinderen zijn chronisch ondervoed. Dat heeft voor hen enorme gevolgen. Ze blijven achter in de groei, kunnen niet meekomen op school en worden sneller ziek. Unicef wil het aantal chronisch ondervoede kinderen drastisch omlaag brengen. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat kinderen voedingssupplementen krijgen en dat ouders weten welke voeding hun kinderen nodig hebben.

Met de verkoop en verloting zamelde Unicef Vechtdal geld in voor deze campagne. De kerstboom is gewonnen door de heer G. Nijmeijer, het boodschappenpakket door mevrouw Horsman en de luchtballonvaarten door de heer Hekman en mevrouw V.d. Weide.

Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 6 uur geleden