Afbeelding
kv Juventa

Juventa blijft puntloos

ma 2 oktober 2023 Hardenberg Ingezonden

Zaterdag 30 september stond voor Juventa de vierde competitiewedstrijd op het programma. De eerste drie wedstrijden werden jammerlijk verloren en daardoor bevond zich op de laatste plaats in de overgangsklasse. Zaak was om vandaag met goed spel het bekende NRC te verslaan. In de thuiswedstrijd werd er met minimaal verschil verloren. 

Om 17:30 startte de wedstrijd. Het begin was wat rommelig en daardoor kwamen de NRC’ers op voorsprong. NRC en Juventa waren de eerste helft aan elkaar gewaagd. Tot aan 8-6 namen de Enschedeërs steeds een voorsprong van 1 of 2 doelpunten. Daarna scoorden de geelhemden vier doelpunten en namen zo een voorsprong, 8-10. Helaas kon NRC nog net voor rust wat terugdoen. De ruststand werd hiermee op 9-10 gezet. 

Na de rust keerden de Hardenbergers met goede moed terug in het veld. De tweede helft werd er één om snel te vergeten. Juventa verzuimde om hetzelfde goede spel uit de eerste helft te herhalen en de thuisploeg maakte hier dankbaar gebruik van. Het duurde lang voordat Juventa de eerste score noteerde, maar na 19 minuten werd de 16-11 genoteerd door Wilco Hennink. Daarna werden de overige minuten rustig uitgespeeld waarbij er door beide ploegen nog gescoord werd tot een 19-13 eindstand. 

Juventa zal de komende weken zichzelf moeten verbeteren. In de wedstrijd is er af en toe zeker goed spel vertoond, maar het verval is nog te groot. De eerstvolgende wedstrijd is tegen KIOS uit Ruinerwold. Deze ploeg heeft alle wedstrijden tot nu toe nog weten te winnen. Aankomende zaterdag 7 oktober begint de thuiswedstrijd om 15:30.

Afbeelding
Kerstconcert in de Oosterkerk te Bergentheim Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Marco de Hollander treed op in Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Moonlight Shopping (Kerstmarkt) Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeente maakt nieuwe afspraken over woningbouw Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Wortelpop Familiefestival keert terug in 2024 met spetterende line-up Hardenberg 14 uur geleden