Op de foto van links naar rechts, Irma van der Boon, Margaret Otten, Nicole Vonk en wethouder Bart Jaspers Faijer.
Op de foto van links naar rechts, Irma van der Boon, Margaret Otten, Nicole Vonk en wethouder Bart Jaspers Faijer.

Wethouder Jaspers Faijer bezoekt Kledingbank Ommen

ma 2 oktober 2023 Hardenberg

Wethouder van de gemeente Ommen, de heer Bart Jaspers Faijer heeft afgelopen vrijdag een bezoek gebracht aan de Kledingbank Ommen. Dit bezoek had als doel inzicht te krijgen in de dagelijkse werkzaamheden en de positieve impact van de Kledingbank op de lokale gemeenschap.

Tijdens het bezoek kreeg de wethouder een korte rondleiding en sprak hij met vrijwilligers van de Kledingbank. Belangrijke gesprekspunten waren het huidige aantal cliënten, de huidige locatie van de Kledingbank, subsidiemogelijkheden en andere relevante zaken.

“De betrokkenheid van de heer Jaspers Faijer was duidelijk voelbaar”, zegt Margaret Otten, voorzitter van de Kledingbank. “We hebben een goed gesprek gevoerd over het ontstaan van de Kledingbank en de ontwikkelingen de afgelopen twee jaar. Daarnaast is ook gesproken over de mogelijkheden tot samenwerking met andere maatschappelijke organisaties, vooral in het kader van het vinden van een geschiktere locatie.”

De Kledingbank Ommen heeft een belangrijke functie in de gemeenschap door het beschikbaar stellen van kleding aan hen die dat het meest nodig hebben. Daarnaast is er een nadruk op duurzaamheid door het stimuleren van hergebruik en het verminderen van verspilling. Dit bezoek benadrukt het belang van een nauwe samenwerking tussen de lokale overheid en maatschappelijke organisaties.

Afbeelding
Kerstconcert in de Oosterkerk te Bergentheim Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Marco de Hollander treed op in Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Moonlight Shopping (Kerstmarkt) Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeente maakt nieuwe afspraken over woningbouw Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Wortelpop Familiefestival keert terug in 2024 met spetterende line-up Hardenberg 14 uur geleden