Afbeelding

Grootse start van de Avondvierdaagse in Dedemsvaart met 800 deelnemers

wo 7 juni 2023 Hardenberg

De parkeerplaats bij de Baron werd dinsdagavond 6 juni getransformeerd tot een bruisende verzamelplaats vol opwinding en energie, aangezien de negende editie van de Avondvierdaagse van start ging. Met een indrukwekkend aantal van 800 enthousiaste deelnemers uit alle basisscholen waarvan ook uit Balkbrug en Drogteropslagen was de ambiance ongekend en beloofde het evenement een onvergetelijke ervaring te worden.

Precies om 18.00 uur verzamelden de deelnemers zich op de startplaats, waar ze werden verwelkomd door een feestelijke sfeer. Familieleden, vrienden en buurtbewoners stonden langs de zijlijn om de wandelaars aan te moedigen en hen een vliegende start te geven. De opwinding was voelbaar terwijl jong en oud zich klaarmaakten om aan het avontuur te beginnen.

De organisatoren hadden een gevarieerd parcours uitgestippeld, dat de wandelaars door de prachtige omgeving van Dedemsvaart voerde. Van groene parken zoals de tuinen van Mien Ruys tot historische straatjes, de route bood een mix van natuurlijke schoonheid en lokale charme. Wandelaars konden genieten van de rustige kanalen, bloeiende bloemen en schilderachtige uitzichten die het dorp te bieden heeft.

Terwijl de zon langzaam onderging en de avondlucht begon te koelen, begonnen de deelnemers hun eerste stappen te zetten. De sfeer was levendig, gevuld met gelach, gezelligheid en het gevoel van gemeenschap dat alleen een dergelijk evenement kan bieden. De kleurrijke kleding en vrolijke gezichten gaven het geheel een feestelijk tintje.

Voor velen was het de eerste keer dat ze deelnamen aan de Avondvierdaagse in Dedemsvaart, terwijl anderen al jarenlang trouwe deelnemers waren. Maar ongeacht de ervaring, iedereen was vastbesloten om de vier avonden vol te houden en de felbegeerde medaille aan het einde van de rit te verdienen.

Naast de gezonde lichaamsbeweging en het plezier van het wandelen, speelde de Avondvierdaagse ook een belangrijke rol bij het versterken van de lokale gemeenschap. Het evenement bracht mensen van verschillende leeftijden en achtergronden samen en bevorderde de sociale interactie en het saamhorigheidsgevoel.

Met 800 deelnemers belooft de Avondvierdaagse in Dedemsvaart dit jaar een onvergetelijk spektakel te worden. Terwijl de wandelaars zich over de komende dagen verspreiden, zal het dorp worden overspoeld met een gevoel van gezonde competitie, verbondenheid en vreugde. De organisatie Dedemsvaart loopt kan trots zijn op de start van dit geweldige evenement en velen kijken uit naar wat de rest van de Avondvierdaagse te bieden heeft.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Toneelvereniging 'Roke' en 'Woar 'n wil is' samen aan het grimeren. Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Henk Ruiter & Francis Van Broekhuizen en Damn, Honey in de Gashouder Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Rob Stoker presenteert 'Olaf' Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
'OpStap' op zoek naar de kudde op de Lemelerberg Ommen 8 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim nemen drie punten mee uit Nijverdal Hardenberg Ingezonden 11 uur geleden