Afbeelding
De Vries Kartografie bv.

Vechtdal Streekproducten fietsroutes verrijken vernieuwde Arthuur routes het Vechtdal

di 6 juni 2023 Hardenberg Ingezonden

De Vries Kartografie uit de Wijk heeft de Arthuur routes het Vechtdal uitgebreid met twee Vechtdal streekproducten fietsroutes. Met deze twee streekproducten fietsroutes proef je het Vechtdal letterlijk bij vierentwintig boeren en streekproducten winkels. Tevens zijn de vernieuwde Arthuur routes het Vechtdal uitgebreid met drie nieuwe GPS luisterplekken (podcasts). De streekproducten fietsroutes en de luisterplek verhalen zijn onderdeel van de recent vernieuwde Arthuur routes het Vechtdal. Fietsroutes met stoere regionale Vechtdal verhalen.

Op ruim 70 locaties in het Vechtdal kan weer worden gestart met Arthuur fietsroutes. Startlocaties zijn campings, hotels, horeca en boerderijen en streekproducten winkels. 

Op die locaties kan de gast vaak gratis de Arthuur routes het Vechtdal verkrijgen.

De vernieuwde Arthuur routes het Vechtdal bestaat uit de actuele fietsknooppuntenkaart van het Vechtdal en de Arthuur routeverhalen brochure. Op de fietskaart staan drie Arthuur fietsroutes, maar ook de Vechtdal streekproducten fietsroutes. De verhalenbrochure bevat drie stoere routeverhalen en adressen van alle deelnemende bedrijven per fietsroute. De verhalen worden verteld vanuit het perspectief van Arthuur. De fictieve verteller Arthuur verteld over zijn vroegere belevenissen in het Vechtdal. 

In de drie routeverhalen spelen ook de deelnemende startlocaties een rol. Zo ontdek je deze bedrijven op een verrassende manier tijdens de fietsroutes. Op acht plekken in het Vechtdal kun je ook het verhaal van de plek beluisteren met de GPS luisterplekverhalen.

Startpunten en pleisterplaatsen van Arthuur routes het Vechtdal staan op de website www.arthuur.nl. Bij de deelnemende bedrijven kan vaak gratis de Arthuur fietsknooppuntenkaart en de routeverhalen brochure verkregen worden. De Arhuur startlocaties worden ook herkent aan de Arthuur sticker bij de deelnemende bedrijven. 

De Arthuur routes het Vechtdal zijn ook weer als gratis route App beschikbaar en de fietskaart is te downloaden via Arthuur.nl.

Afbeelding
Toneelvereniging 'Roke' en 'Woar 'n wil is' samen aan het grimeren. Ingezonden 43 minuten geleden
Afbeelding
Henk Ruiter & Francis Van Broekhuizen en Damn, Honey in de Gashouder Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Rob Stoker presenteert 'Olaf' Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
'OpStap' op zoek naar de kudde op de Lemelerberg Ommen 7 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim nemen drie punten mee uit Nijverdal Hardenberg Ingezonden 9 uur geleden