De zomermarkten van Dedemsvaart Events keren terug naar de Julianastraat.
De zomermarkten van Dedemsvaart Events keren terug naar de Julianastraat.

Jarig Dedemsvaart Events pakt groots uit

ma 5 juni 2023 Hardenberg

Stichting Dedemsvaart Events viert dit jaar het eerste lustrum. Om die reden pakt de stichting grootser uit dan voorgaande jaren. 

Vijf jaar geleden richtte Michel van der Weide uit Dedemsvaart de stichting Dedemsvaart Events op om zijn woonplaats Dedemsvaart op de kaart te zetten. Dit doet Michel met zijn stichting door middel van het organiseren van markten en activiteiten in het dorp. De afgelopen jaren timmert Dedemsvaart Events flink aan de weg en heeft inmiddels een flinke naamsbekendheid en netwerk opgebouwd.

Het seizoen wordt dit jubileumjaar gestart op 24 juni met de eerste zomermarkt in een reeks van vier. De zomermarkten keren naar een aantal jaren afwezigheid weer terug in de Julianastraat. “De terugkeer naar het centrum van Dedemsvaart ging niet zonder slag of stoot, maar door mijn groot doorzettingsvermogen heb ik mijn doel bereikt en ben dan ook uiteindelijk erg blij met het behaalde resultaat. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met het centrum van Dedemsvaart de zomermarkten tot één groot succes kan maken” aldus Michel van der Weide.

Pickachu

De zomermarkten vinden plaats op de laatste zaterdagen van de maanden juni tot en met september en zullen bestaan uit een braderie en vlooienmarkt met circa 50 kramen. Elke markt wordt aangevuld met een extra activiteit. Zo zal tijdens de eerste zomermarkt (Juni) Pickachu van Pokémon door het centrum rondlopen om met iedereen, die dat wil op de foto te gaan.

Vinylmarkt

Tijdens de tweede zomermarkt in juli wordt er een extra vinylmarkt toegevoegd waar muziekliefhebbers hun hart kunnen ophalen tussen een groot assortiment aan lp platen en singletjes.

Spiderman

Tijdens de derde zomermarkt zal Spiderman door het centrum rondlopen en met liefhebbers op de foto gaan. De vierde en laatste zomermarkt in september is echt voor waaghalzen want dan komt er een heuse T-Rex Dinosaurus naar het centrum.

Moonlight Shopping

Ook organiseert Dedemsvaart Events op 15 december weer een Moonlight Shopping in kerstsfeer met tal van leuke kerstkramen en foodtrucks met optredens van diverse koren en uiteraard komt de kerstman weer langs.

Eindfeest

Op 16 december wordt het jubileumjaar afgesloten met een eindfeest in de Baron wat volledig in teken staat van Nederlandstalige muziek met liveoptredens van Ancora, Marco de Hollander, Duo Remix en de drive-in show van Radio Continu. Voor deze avond zijn slechts 300 kaarten beschikbaar à 10 euro per persoon. Toegangskaarten zijn te reserveren via de website van Dedemsvaart Events.

Afbeelding
Henk Ruiter & Francis Van Broekhuizen en Damn, Honey in de Gashouder Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Rob Stoker presenteert 'Olaf' Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
'OpStap' op zoek naar de kudde op de Lemelerberg Ommen 8 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim nemen drie punten mee uit Nijverdal Hardenberg Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Excursie 'Herfst en Paddenstoelen' in het Reestdal Hardenberg 10 uur geleden