Afbeelding

Fietsen voor een duofiets bij Het Blanckvoorthuis

di 30 mei 2023 Hardenberg

Het Blanckvoorthuis in Hardenberg organiseert op zaterdag 10 juni een gezellige puzzelfietstocht. Daarmee wil de woonzorglocatie geld inzamelen voor een duofiets voor de bewoners met dementie. De tocht start tussen 13.00 en 14.00 bij Het Blanckvoorthuis, naast Boomstamrestaurant de Heemse.

Sparen voor een duofiets

De opbrengst van de puzzelfietstocht gaat in de spaarpot van het huis. Het spaardoel? Een duofiets, vertelt locatiemanager Youri Holtmaat enthousiast: “Daarmee kunnen we gemakkelijk samen met de bewoners op pad. Lekker fietsen door de buurt, mooie herinneringen van vroeger ophalen én goed voor de beweging.”

Fietstocht voor jong en oud

De puzzelfietstocht op zaterdag 10 juni is geschikt voor jong en oud. Er zijn twee routes: 10 of 25 kilometer. Je start tussen 13.00 en 14.00 uur bij Het Blanckvoorthuis aan de Blanckvoortallee 4 in Hardenberg.

Deelnemers ontvangen bij de start een routekaart. Aan de hand van aanwijzingen en opdrachten kun je letters verzamelen die uiteindelijk een zin vormen. Deelname is 7,50 euro per routekaart, dat is inclusief koffie, thee of limonade onderweg én een prijsje per opgeloste puzzel. Je kunt de routekaart alleen contant betalen. Aanmelden voor de puzzelfietstocht is niet nodig.

Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 13 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 19 uur geleden