Eelco Koenjer, Tante Mien, Klaas Pullen van CMV Hardenberg en Henny Zomer, manager van de Hardenbergse Uitdaging.
Eelco Koenjer, Tante Mien, Klaas Pullen van CMV Hardenberg en Henny Zomer, manager van de Hardenbergse Uitdaging. Gert Stegeman

De Hardenbergse Uitdaging helpt

wo 3 mei 2023 Hardenberg

Bij Tante Mien aan de Voorstraat in Hardenberg zijn ze vorige maand erg druk geweest om alles in gereedheid te brengen voor de opening. Plafondpanelen zijn er onder andere vervangen. De oude plafondpanelen zijn via de Hardenbergse Uitdaging terechtgekomen bij CMV Hardenberg.

Door deze match, van ca 100 m2 plafondpanelen kan het clubgebouw van CMV Hardenberg een beetje meer energie-neutraler gemaakt worden. Heb je als vereniging/stichting of burger initiatief een vraag, stel deze dan aan de Hardenbergse Uitdaging. Henny Zomer neemt een groep ondernemers mee in de vraag om te komen tot een passende oplossing.

Henny vult aan: “Ook aanbod vanuit het bedrijfsleven, zoals de plafondpanelen, kun je kenbaar maken bij de Hardenbergse Uitdaging. We hebben al heel wat spullen op deze manier een nieuw ‘thuis’ kunnen bezorgen. In 2021 werden vanuit het ziekenhuis heel veel spullen beschikbaar gesteld en deze zijn toen via een kijk/ophaalavond aan meer dan 30 verenigingen en stichtingen beschikbaar gesteld. Vorig jaar nog mochten we een groot deel van het kantoormeubilair, plantenbakken, zithoek etc. van Heuver Banden beschikbaar stellen aan een groot aantal verenigingen en stichtingen. Hierdoor bevorderen wij maatschappelijk betrokken ondernemerschap, duurzaamheid en circulariteit”.

Klaas Pullen, actief lid van CMV Hardenberg heeft de afgelopen jaren regelmatig via de Hardenbergse Uitdaging spullen mogen ontvangen. Zo mocht hij in 2020 kantoormeubilair ontvangen van De Mors uit Rijssen, dit was via een match van de Beursvloer Hardenberg. En recent nog mocht CMV een beamer met scherm in ontvangst nemen van Handelsonderneming Lamberink. Viktor Lamberink zag deze vraag open staan via de Hardenbergse Uitdaging en snel was er een lijntje gelegd door Henny Zomer. Klaas: “De Hardenbergse Uitdaging zorgt er voor dat verenigingen en stichtingen materialen, kennis en kunde kunnen ontvangen. Het bedrijfsleven ziet in dat bijdragen aan deze verenigingen en stichtingen een mooie manier van Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap is”. Als tip geeft Klaas nog mee aan verenigingen en stichtingen, kijk eerst even op de site van de Hardenbergse Uitdaging bij vraag en aanbod voordat je overgaat tot het aanschaffen van materialen.

Heb je een vraag of aanbod, je kunt altijd via contact@hardenbergseuitdaging.nl een berichtje sturen of contact zoeken met Henny Zomer, 06-23447110.

Afbeelding
Afbeelding
Sjoelen Hardenberg 26 minuten geleden
Afbeelding
Sjoeluitslagen Sios'83 Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
LEADER gaat vanaf 2 april weer open! Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
The Hackensaw Boys (USA) in de Gashouder Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Natuurlijk Heidepark start crowdfunding Ommen 1 uur geleden