Afbeelding

Gramsbergen is ook zo gruw’lijk actief! Nu met verbinding!

zo 19 maart 2023 Hardenberg

De collega’s van promotiestichting Program hanteerden onlangs met een nieuwe flyer de slogan ‘Gramsbarg’n is zo gruw’lijk mooi’! Actief is óók het Stadsbelang, in Grambarg’n, stadje aan de Vecht. De vereniging die opkomt voor de belangen van de inwoners van Gramsbergen. Op de website kan men alle informatie vinden! Maar informatie geven doen ze binnenkort niet alleen digitaal. 

Stadsbelang doet dat nu ook met een grote Info Markt op donderdag 30 maart vanaf 16.00 tot 20.00 uur. Deze middag wil het bestuur van Stadsbelang uitgebreid laten zien wat Gramsbergen haar inwoners te bieden heeft op sociaal, sportief en cultureel vlak. Het wil kennis delen en mensen verbinden. Waar? Ja natuurlijk, de naam zegt het al, in De Binder. Of je nu nieuw in de buurt bent of al jaren in Gramsbergen woont, dit initiatief is voor iedereen die betrokken wil zijn en dat nog niet is bij het leven in Gramsbergen en omgeving.

Verbonden in Gramsbergen: een samenwerking in beweging!

Marieke Kelder van de klankbordgroep van Stadsbelang: “Onlangs bemerkten we dat de bewoners, met name ook van buiten de kern, uit de dorpen en buurten, best nog wel wat misten. Niet overal is bijv. een buurtkamer of een wijksteunpunt. Er zijn bijv. wel zo’n 50 verenigingen. Kennen de mensen die allemaal? Weten ze wat verenigingen voor elkaar kunnen betekenen? Weten ze wat voor ondersteuning er allemaal mogelijk is?”

Onze vragen werden: “Hoe brengen we de inwoners verder bij elkaar. Hoe kunnen ze kennis maken met alle verenigingen. Hoe kunnen we ze laten ontdekken wat er allemaal (te doen) is? Hoe kunnen we ze verbinden met alles wat Gramsbergen altijd al in zich heeft en aan ondersteuning en vermaak biedt. We geloven dat er in ons mooie stadje veel verborgen talenten en interesses zijn en we willen dat, samen met alle inwoners naar boven halen. Of je nu van sporten houdt, geïnteresseerd bent in cultuur of gewoon op zoek naar (nieuwe) sociale contacten, er is voor iedereen iets te beleven op de a.s. grote Info Markt die door de hele De Binder gehouden wordt deze middag. Want sámen kunnen we Gramsbergen nóg meer verkennen en verbinden!”

Laat jezelf er zien en neem gezellig een kijkje! Dat is de boodschap van Stadsbelang. Organisaties en verenigingen die zich nog niet aangemeld hebben om ook present te willen zijn, kunnen dat nog altijd doen, tot en met 25 maart. De Info Markt is op 30 maart van 16.00 tot 20.00 uur. 

Afbeelding
Afbeelding
Toneelvereniging 'Roke' en 'Woar 'n wil is' samen aan het grimeren. Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Henk Ruiter & Francis Van Broekhuizen en Damn, Honey in de Gashouder Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Rob Stoker presenteert 'Olaf' Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
'OpStap' op zoek naar de kudde op de Lemelerberg Ommen 8 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim nemen drie punten mee uit Nijverdal Hardenberg Ingezonden 11 uur geleden