Afbeelding

Mariënberg haalt maximaal resultaat

zo 19 maart 2023 Hardenberg

Zaterdag 18 maart voetbalde Mariënberg thuis op sportpark Westerpark tegen ATC’65 uit Hengelo. Er was gehoopt op drie punten maar meer dan een puntendeling zat er niet in. Mariënberg haalt maximaal resultaat en was het gelukkigste met 1-1 tegen ATC’65. 

Vooral in het eerste bedrijf verzuimden de beweeglijke gasten van ATC Hengelo om meer afstand
te nemen van de roodzwarte voetballers. Invaller Colin Bouwhuis bracht vlak voor het sluiten van de markt beide ploegen in evenwicht. ATC’65 kon er mee leven, Mariënberg ook. Mariënberg blijft onverminderd werken aan hun doel. Zorgen dat zij droge voeten houden in de derde klasse. De overige uitslagen waren niet ongunstig. Mariënberg staat nu tien punten voor op plekken die aan het einde van de rit rechtstreekse degradatie opleveren.
De veilige achtste plek blijft nog steeds in zicht. Zaak is dan wel om uit een heel ander vaatje te tappen als afgelopen zaterdag, zo gaat Mariënberg het echt niet redden. Achteraf mogen zij ATC’65 dankbaar zijn dat ze in de eerste helft slordig met de kansen omsprongen anders was het na 45 minuten al tranen met tuiten geweest.
Kortom, nog acht wedstrijden voor de boeg. Zaterdag 1 april moet Mariënberg er weer staan tegen DES.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 12 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 13 uur geleden