Afbeelding

Mariënberg JO11-2 kampioen

zo 19 maart 2023 Hardenberg

Zaterdag 18 maart de dag van de waarheid voor het voetbalteam Mariënberg JO11-2 van Marcel Bolks en André van den Poll. Hun team bestaande uit: Nynthe, Lars, Martijn, Luna, Ryan, Lisa, Jonah, Wesley, Tess, Wesse, Sophie en Bart moesten naar Holten, voor de kampioenswedstrijd tegen Blauw-Wit’66. Gelukkig was er meer dan genoeg support. Ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes. Het was een groot VV Mariënberg gezelschap!

Die support was ook nodig, want er zat nog wel wat spanning in de benen van de spelers. Het woord ‘Kampioen’ was dan ook verboden voor de wedstrijd. 

Even terug naar het begin van de competitie. Als eerste tegenstander kwam Den Ham op visite op het Westerpak. Een lastige wedstrijd, maar uiteindelijk verdiend gewonnen met 4-1.

Een week later kwam Raalte op bezoek. Het was een moeilijke, harde wedstrijd. Nadat Mariënberg op achterstand was gekomen hebben ze echt de koppen bij elkaar gestoken en misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen gespeeld! Eindstand 7-5.

Weekje later Excelsior’31: 8-2 gewonnen.

Na een griepgolf moest het team Mariënberg JO11-2 op een woensdagavond naar SV Holten om de wedstrijd in te halen. Mede door de goede verdedigers en keeper hebben ze hier een 2-0 uit het vuur gesleept. 

De uitwedstrijd naar Enter Vooruit was ook een lastige. Een goede tegenstander en het leek er lang op dat ze deze wedstrijd zouden verliezen. Maar gelukkig dacht het team daar anders over. Na goed druk zetten op de keeper konden ze vlak voor tijd de gelijkmaker maken; 3-3.

En dan zaterdag 18 maart de kampioenswedstrijd tegen Blauw-Wit’66. Gelukkig viel in de eerste helft de bevrijdende 0-1 en snel daarna de 0-2. Toen was de ban gebroken en zijn ze uitgelopen naar een verdiende 5-0 overwinning. Dit werd uitbundig met z’n allen op het veld gevierd.

Na felicitaties, medailles, snoep en foto’s kon iedereen een ereronde maken onder de veldsproeiers op het veld van Blauw-Wit’66.

Teruggekomen bij VV Mariënberg zijn is het team verder gegaan met feestvieren en werden ze getrakteerd op patat en ranja.

Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 4 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 9 uur geleden
Zo ziet de Aziatische hoornaar er uit .
'Jagen' op Aziatische hoornaar Hardenberg 9 uur geleden