Level Up!
Level Up! Lieke Hekman

Drie bekers voor dansers Gv Gramsbergen

zo 19 maart 2023 Hardenberg

Zaterdag 18 maart stond de tweede NNKS wedstrijd op het programma, ditmaal moesten de dansers afreizen naar Urk.


De danswedstrijd begon met team B-You bestaande uit Jayden, Evi, Senate, Noor, Elin, Jae Lynn, Tessa, Tess, Ilse, Famke, Sanne, Isa, River, Juul, Myla, Birgit en Noa.

In een zware categorie met veel teams was het natuurlijk spannend op welke plek dit team zou eindigen. Maar team B-You werd benoemd tot de beste uit de categorie en mochten de eerste plek mee naar huis nemen.

Daarna was het de beurt aan team Level Up! bestaande uit: Floor, Florien, Amber, Ellen, Fieb, Sharina, Senna, Brit, Indy, Joycille, Rosa, Loïs en Nady. Dit team danst mee in de categorie 13-15 jaar. Na een iets minder jaar vorig jaar stonden de meiden deze wedstrijd te knallen en hoe! Dit werd beloond met een promotie, dit betekend dat de jury je te goed vind voor het niveau waar je nu in danst en ze je dus de volgende wedstrijd graag een niveau hoger ziet dansen. Wat een compliment! Dus team Level Up! zal u de volgende wedstrijd zien dansen in de selectie categorie. De allergrootste beker ging dus weer mee richting Gramsbergen.


Als laatst was het de beurt aan team B-Different bestaande uit Lieke, Latisha, Isa, Iza, Sanne, Mirthe, Nynke, Dionne, Ellemieke, Sara en Jasmijn. Dit team scoorde de vorige wedstrijd niet heel hoog waardoor ze in twee trainingen de hele mix hebben veranderd. Het was daarom extra spannend maar wat hebben deze meiden geknald. Dit werd ook beloond met een fantastische vierde plek!


Met drie bekers op zak kan Gv Gramsbergen zich nu weer gaan voorbereiden op de volgende wedstrijd 15 april in Drachten.

B-You
B-Different
Afbeelding
Wandeltocht Vilsteren samen actief Hardenberg 7 minuten geleden
Afbeelding
Eenzijdig ongeval op Dedemsvaartseweg-Noord in Lutten Hardenberg 26 minuten geleden
Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 16 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 20 uur geleden