Team niveau 5 en supplement F
Team niveau 5 en supplement F Maaike Bakker

Twaalf gouden medailles turnsters Beatrix De Krim & Gv Gramsbergen

zo 19 maart 2023 Hardenberg

Zaterdag 18 maart stonden de tweede turnwedstrijden op het programma voor de turnsters Beatrix De Krim en Gv Gramsbergen. Ditmaal in Dwingeloo. Met twaalf gouden, vijf bronzen en zes keer een vierde plaats kunnen Beatrix De Krim en Gv Gramsbergen terugkijken op een zeer geslaagde dag.


In wedstrijd 1 was het de beurt aan team niveau 4 bestaande uit Amlia, Roos, Ellis, Britt, Vienna en Joan. Na een goede opening stond dit team na drie toestellen eerste met alleen nog de vloer te gaan was het spannend of ze ook deze plek konden behouden. En hoe? Met de vloer hebben ze hun totaal score uitgebouwd tot 6,4 punten verschil met de nummer 2. Dus dit team is meer dan verdiend eerste geworden.

Ook in wedstrijd 1 was het de beurt aan team supplement F bestaande uit Iris, Rebecca en Lotte. Na een iets mindere start op balk hebben de meiden zich hard weten terug te vechten op de rest van de toestellen wat ze nog een geweldige derde plek opleverde. Individueel is zijn Iris en Lotte ook nog derde geworden.


Na zo’n top start konden de turnsters van wedstrijd drie niet wachten om te beginnen.

Team niveau 5 3 bestaande uit Marit, Demi, Susan, Indy, Laura en Anna mochten dan ook het spits afbijten op hun favoriete toestel vloer. Deze meiden mochten na hun vier toestellen het eerste podium beklimmen en mochten hun gouden medaille om hangen.

Het team niveau 5 4 bestaande uit Ellen, Mieke, Isa, Sterre, Viv en Nine begonnen ook op de vloer en mochten na hun wedstrijd een mooie vierde plaats in de wacht slepen met maar een minimaal verschil van 0,5 op plaats drie.

Teams niveau 5
Afbeelding
De Mageler Es blikvanger Twenterand 5 minuten geleden
Afbeelding
Vissers vissen eerste wedstrijd in park Hardenberg 13 minuten geleden
Afbeelding
Scott H.Birham in de Gashouder Hardenberg 19 minuten geleden
Afbeelding
Loterij van jarige Zonnebloem Hardenberg 27 minuten geleden
Afbeelding
Band'um speelt 'Tikkie... Jij Band'um'' Hardenberg 45 minuten geleden