Afbeelding

Zonnebloem zoekt bestuursleden

di 7 februari 2023 Hardenberg

De regionale Zonnebloemafdeling De Vechtstreek is naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden. Mensen met bestuurservaring en/of een neusje voor bestuurswerk die zich als vrijwilliger in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking. De regio heeft met name behoefte aan een penningmeester. 

Als bestuurslid ondersteun je de betreffende afdelingen. Tot deze regio behoren de volgende afdelingen; Bergentheim, Dedemsvaart/Balkbrug, Lemelerveld, Lutten/Slagharen/ De Krim/ Schuinesloot, Luttenberg, Hardenberg, Mariënheem en Ommen.

Kennismaken

Heb je financiële/bestuurlijke kwaliteiten, is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Kom dan kennismaken. Je zult zien dat bestuurswerk bij de Zonnebloem niet alleen leuk is om te doen, maar dat het ook een goed gevoel geeft om iets voor een ander te kunnen betekenen. Met jouw tijd en inzet kun je echt het verschil maken. Meld je aan voor een kennismaking bij: Mw. J. Broekhuis, jannybroekhuis2017@gmail.com De regio Vechtstreek  is ook te vinden op internet: zonnebloem.nl/regio De Vechtstreek. Op www.zonnebloem.nl kun je algemene informatie vinden.  

Afbeelding
Wandeltocht Vilsteren samen actief Hardenberg 23 minuten geleden
Afbeelding
Eenzijdig ongeval op Dedemsvaartseweg-Noord in Lutten Hardenberg 42 minuten geleden
Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 16 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 21 uur geleden