Afbeelding

Ina Daemen veertig jaar vrijwilligster

za 21 januari 2023 Hardenberg

Vrijdag 20 januari heeft de Zonnebloem Hardenberg haar 40 jarig bestaan gevierd. Ina Daemen werd in het zonnetje gezet omdat zij bijna vanaf de oprichting vrijwilligster is.

De middag was in het Uilenest en begon om 15.00 uur, bij binnenkomst kregen de gasten en vrijwilligers een glaasje champagne, zonder alcohol. Bij aanvang van de middag werd getoost op 2023. Willem Maathuis, de voorzitter, opende de middag. Ina Damen vertelde over de oprichting van de afdeling en had leuke verhalen over wat er zoal gebeurt was.

Rick Brink was uitgenodigd om iets te vertellen over waar mensen met een beperking tegenaan kunnen lopen. Hij had de volgende ‘Vooral kijken naar alles wat je nog wel kunt”. Rick vertelde alles duidelijk en iedereen luisterde met grote aandacht.

Vervolgens kreeg Ina de gouden insigne, diploma en een bos bloemen uitgereikt omdat ze, als eerste bij de afdeling, 40 jaar vrijwilligster is. “Ina is de Zonnebloem” werd in een toespraak gezegd. Ina heeft heel veel gedaan voor de afdeling en is nog steeds actief en gelukkig gaat ze nog door als vrijwilligster. Voor iedereen was er een heerlijk stukje gebak met koffie en thee. Rond 17.00 uur kwam er een eind aan deze gezellige middag.

Afbeelding
Afbeelding
Goedkeuring voor 14 appartementen in het centrum Hardenberg 22 minuten geleden
Afbeelding
Op reis door Namibië Ommen 46 minuten geleden
Afbeelding
christmas carol concert sallands bachkoor Ommen Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Buiten slapen als dakloze voor het goede doel Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Kerstpakketten waarmee u uw waardering duidelijk laat blijken advertorial 5 uur geleden