Foto tijdens winter bij De Belten
Foto tijdens winter bij De Belten Jasper van der Zwan

Zoover reikt 6e Gouden Award uit aan familiecamping De Belten in Rheeze

do 19 januari 2023 Hardenberg

Medio januari staat in het teken van de jaarlijkse Zoover Awards. Deze publieksprijs geeft erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties en vakantieparken binnen Europa. De Belten scoort hoog en heeft prachtige ‘rapportcijfers’. Ze scoren o.a. een 9,5 op kind vriendelijkheid, een 9,5 op hygiëne, een 9,5 op de sanitair gebouwen en een 9,2 op de ligging.

Meer dan 150 reviews hebben ervoor gezorgd dat De Belten naast 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 ook dit jaar een Gouden Award toegekend krijgt (2022). Dat de gasten lovend zijn over de gastvrijheid en service van De Belten is niet gek. Er wordt veel aandacht besteed aan de klantreis en optimale beleving. Het is nog niet eerder voorgekomen dat een vakantiepark uit de regio 6x op rij een Gouden Zoover Award heeft gewonnen. Om alle gasten te bedanken heeft familiecamping De Belten een verrassing en een leuke winactie. Ze geven maar liefst zes vakanties weg om deze prestatie te vieren. Bekijk de website www.debelten.nl voor meer informatie.

Afbeelding
Afbeelding
Twenterand werkt aan opvangplaatsen voor asielzoekers Twenterand 10 minuten geleden
Afbeelding
College wil maatwerk leveren voor hele gemeente Twenterand 27 minuten geleden
Afbeelding
Gloednieuw yogacentrum Refeel opent op 11 mei a.s. tussen 14:00 - 16:30 uur haar deuren! Partnerbijdrage 34 minuten geleden
Afbeelding
Zangdienst Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Bridge kring Vroomshoop Twenterand 3 uur geleden