Afbeelding

Vitalr & Valenth slaan de handen ineen

do 22 december 2022 Hardenberg

“De samenwerking tussen Vitalr en Valenth is bijna als vanzelfsprekend. We kennen elkaar al jaren en versterken elkaar”, aldus Guido van Zijl (Vitalr). “Onze dienstverlening sluit goed op elkaar aan. Samen kunnen we onze klanten nog beter bedienen”, zegt Mark van Lenthe (Valenth). Waar Vitalr zich richt op de vitaliteit van mens en organisatie, begeleidt Valenth organisaties en medewerkers in het realiseren van doelen. Ons gezamenlijke uitgangspunt is: van persoonlijke ontwikkeling naar collectieve groei.

Persoonlijke Profiel Analyse

De samenwerking richt zich op het inzichtelijk maken van het potentieel binnen organisaties. Met behulp van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) brengen we (voorkeurs)gedrag en het ontwikkelpotentieel van mensen in kaart. Aan de hand van deze wetenschappelijk inzichten stelt de PPA ons, samen met onze opdrachtgevers, in staat om te werken aan persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Op teamniveau laat de PPA zien welke dynamieken je kan verwachten. Gedragsstijlen, drijfveren en denkpatronen worden aan elkaar gekoppeld met als doel om de onderlinge samenwerking te verbeteren én de ambities van de organisatie waar te maken. 

“Met de Persoonlijke Profiel Analyse als vertrekpunt helpen we organisaties met prestatiemanagement”, aldus Renate Grote Gansey (Vitalr). “We zijn blij met de samenwerking die we hebben met onze leverancier Thomas International”, zegt Mark (Valenth). Hun platform voor talentassessments helpt uiteenlopende organisaties over de hele wereld om prestaties te verbeteren. Marlies Kreukniet van Thomas International is blij met de samenwerking. “Wij combineren technologie, psychologie en data om uiteenlopende eigenschappen van mensen te vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen die Vitalr en Valenth kunnen inzetten voor persoonlijke- en teambegeleiding”, aldus Marlies.

Meer weten of samenwerken? Stuur een berichtje naar info@valenth.nl

Het is maar net welke bodem onder je bedrijf ligt wat maakt of het interessant is om mee te doen.
De bodem onder je bedrijf Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 3 uur geleden
Afbeelding
Mode en accessoires: welke 90s-trends zien we nog steeds terug? Partnerbijdrage 4 uur geleden
Afbeelding
College bezoekt Buitengebied Gramsbergen Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Taalschool Hardenberg is verhuisd Hardenberg 6 uur geleden