V.l.nr.r.: Koert-Jan de Bruijn  en Frits van der Veen
V.l.nr.r.: Koert-Jan de Bruijn en Frits van der Veen Eigen foto

RTL Snowmagazine bij Herqua Sports

ma 19 december 2022 Hardenberg

Om opnames te maken voor haar tv-programma Snowmagazine heeft een cameraploeg van RTL 4 een bezoek gebracht aan Herqua Sports. De bekende presentator Koert-Jan de Bruijn neemt de trouwe kijkers van het programma mee voor een kijkje in de winkel in Hoogeveen.

In RTL Snowmagazine komen de leukste skigebieden, routes, afdalingen én natuurlijk de beste skibars aan bod. Daarnaast gaat het programma op zoek naar de nieuwste snufjes en producten op wintersport gebied en is hiervoor afgereisd naar Herqua Sports. In de beoogde aflevering worden verschillende onderwerpen behandeld. Denk hierbij aan de nieuwste collectie ski’s en snowboards, wintersportkleding en bootfitting. Tijdens bootfitting wordt een volledige voetscan gemaakt om zo tot de perfecte skischoen en ski’s voor elke klant te komen. Elk jaar test het team van Herqua Sports alle ski’s en snowboards, zodat zij volledig op de hoogte zijn en de klant kunnen voorzien van het beste advies. RTL Snowmagazine is elke zondag vanaf 17.30 uur te zien op RTL 4.

Benieuwd wat de trends op het gebied van wintersport zijn, maar de aflevering gemist? Geen probleem! De aflevering kunt u terugkijken op www.herqua.nl/rtlsnowmagazine.html.

Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 56 minuten geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 7 uur geleden