Afbeelding

Het is feest bij D-reizen in Dedemsvaart!

wo 14 december 2022 Hardenberg

Op zaterdag 17 december wordt de officiële opening van het compleet vernieuwde reisbureau feestelijk gevierd. Het reisbureau is nog steeds gevestigd op de oude vertrouwde locatie aan de Markt in Dedemsvaart maar heeft van binnen en van buiten een metamorfose ondergaan.

Het eveneens vertrouwde team is maar wat trots op hun nieuwe winkel! “Reizen is beleven, uw mooiste reisbeleving begint bij ons. Wij kennen de wereld en delen dit graag met u. Met onze nieuwe winkeluitstraling proeft u de vakantiesfeer al op het moment dat u bij ons binnenstapt.” Aldus Jeannette Kok, reisspecialist van D-reizen Dedemsvaart.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de opening op zaterdag 17 december. Het team van D-reizen Dedemsvaart viert de opening graag samen met u! Om 11.00 uur wordt het nieuwe reisbureau geopend door wethouder Alwin te Rietstap.

Alle aanwezigen worden tijdens de opening getrakteerd op een hapje en een drankje. Daarnaast ontvangt iedereen ook nog eens een reischeque van 50 euro te besteden bij het boeken van de eerstvolgende vakantie.

Heel graag tot ziens op 17 december!

Ina, Janet, Jeannette en Sam.

Afbeelding
Inloopuurtje Media Ukkie Dagen Hardenberg 33 minuten geleden
Afbeelding
Sjoelen Hardenberg 59 minuten geleden
Afbeelding
Sjoeluitslagen Sios'83 Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
LEADER gaat vanaf 2 april weer open! Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
The Hackensaw Boys (USA) in de Gashouder Hardenberg 1 uur geleden