V.l.nr.r. de jubilarissen: Wil Broekman, Leidi Hazelhoff ,Errus Hoogerdijk, Eef Makaske en Hanneke den Hartogh
V.l.nr.r. de jubilarissen: Wil Broekman, Leidi Hazelhoff ,Errus Hoogerdijk, Eef Makaske en Hanneke den Hartogh eigen foto

Bridgers vieren 25 jarig jubileum

vr 9 december 2022 Hardenberg

Met een lunch in het Boomstam restaurant in Hardenberg werd het 25 jarig bestaan van het dames bridge in Hardenberg gevierd. Bij die gelegenheid werden 5 leden van het eerste uur gehuldigd met een bloemetje.

De bridgeclub, gevormd door leden van de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen (NVVH), werd in 1997 opgericht. De start vond plaats in café Den Herdenbergher met 14 leden. Anno 2022 zijn er nog 5 leden van het eerste uur over waarvan 1 koppel al 25 jaar met elkaar speelt, het koppel Wil Broekman en Hanneke den Hartogh. Daarnaast zijn ook Eef Makaske, Leidi Hazelhoff en Errus Hoogerdijk al 25 jaar lid van de club. 

Toen de NVVH ophield te bestaan is men op eigen kracht doorgegaan. De club telt vandaag de dag 32 leden, die bij elkaar komen in het Boomstam restaurant. Sinds 7 jaar wordt Hanneke den Hartogh bijgestaan door Richt Stoffelsma.  Voor en na de jubileumlunch werd er naar hartenlust gebridged om leuke prijsjes.

Afbeelding
Remastered presenteert nieuwe drummer Hardenberg 2 minuten geleden
Afbeelding
Dialectmaand wordt afgesloten met boekpresentatie Hardenberg 45 minuten geleden
Afbeelding
B&W stemmen voor aantal nieuwe stembureaus Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeente zegt nee tegen tv-documentaire Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
FNV 'bespreekt' financieel misbruik van ouderen Hardenberg 2 uur geleden