Afbeelding

Dure tijden? Kom in de wijk Baalder langs bij de keet

vr 2 december 2022 Hardenberg

Het zijn financieel zware tijden. De energieprijzen stijgen en ook onze dagelijkse boodschappen worden duurder. Iedereen heeft er last van. De werkgroep Welzijn Baalder vindt het belangrijk dat iedereen in de wijk Baalder prettig kan wonen en leven. Daarom hebben ze een flyer ontwikkeld die deur aan deur wordt bezorgd met daarop een hoop regelingen waar je gebruik van kunt maken. 

Op de flyer staan ook mensen uit de wijk die je kunt bellen als je er niet uitkomt. Daarnaast staan ze zaterdag 10 en 17 december op een mooie centrale plek in de wijk met een keet. Hier staan ze je graag te woord. Naast de leden van de werkgroep Welzijn zijn ook de Energiecoaches aanwezig.

Op zaterdag 10 december van 13.00 tot 16.00 uur staan ze op de Hoek Albert Schweitzerlaan en De Bree. Op zaterdag 17 december van 13.00-16.00 uur op de parkeerplaats wijkboerderij aan de Beekberg 45. 

Werkgroep Welzijn


De werkgroep Welzijn vormt een integraal onderdeel van de wijkvereniging Baalder en is ontstaan naar aanleiding van de enquête die vorig jaar in de wijk Baalder is verstuurd. Na een grote respons zijn er tijdens de avond waarop de uitkomsten werden gepresenteerd drie werkgroepen gevormd die met de uitkomsten aan de slag zijn gegaan. Naast de werkgroep Welzijn zijn dit de werkgroepen Veiligheid en Voorzieningen. Deze werkgroepen bestaan uit gedreven inwoners van de wijk Baalder die zich voor hun wijk in willen zetten.

Afbeelding
Auto te water op N377 bij Slagharen, inzittenden ongedeerd Hardenberg 8 uur geleden
Hagelschermen trekken geleidelijk weg
Flinke buien en eerst nog veel wind Weer 10 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder van een bestelbus beland door onbekende oorzaak in de sloot bij Westerhaar Twenterand 13 uur geleden
Afbeelding
Ommajahuis officieel geopend Ommen 13 uur geleden
Afbeelding
Sfeervolle toertocht voor antieke motoren Hardenberg 16 uur geleden