Afbeelding

Duport opent nieuwe hal op spectaculaire wijze tijdens Showdagen op 2 & 3 december

wo 30 november 2022 Hardenberg

Afgelopen zomer begon de bouw van de nieuwe opslaghal van Duport te Dedemsvaart. Ruim 3.350 vierkante meter is een flinke uitbreiding voor Duport met deze nieuwe hal. “Die extra ruimte hebben we dan ook hard nodig”, vertelt Bernie Dunnewind, algemeen directeur van Duport BV. “We maken een mooie groei door met ons bedrijf. Onze eigen Duport lijn met mestverwerkingsmachines en ons importeurschap van Pöttinger grondbewerking- en hooibouwmachines lopen goed. Mede door de overname van zowel de productie als de verkoop van Güstrower machines zijn wij nu gewoonweg meer ruimte nodig. Vorige week is de opslaghal officieel opgeleverd door aannemersbedrijf Batterink. ‘’Een mooi moment’’, aldus Dunnewind.

Aankomend weekend Duport showdagen

Dat de hal vorige week is opgeleverd, is nog mooier omdat de nieuwe hal onderdeel is van onze Duport Showdagen. Deze dagen organiseren we al vele jaren maar door Corona heeft het een tijdje niet kunnen plaatsvinden. Dit jaar pakken we extra groot uit en staan onze deuren wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Aanstaande vrijdag 2 en zaterdag 3 december is er van alles te zien en beleven bij Duport. ‘’Bezoekers krijgen een uniek kijkje achter de schermen van ons bedrijf, laat Dunnewind weten. De nieuwste machines, de nieuwste innovaties van onze eigen engineering afdeling, de opening van de nieuwe hal en natuurlijk een hele hoop gezelligheid’’. 

De nieuwe hal ligt iets verder op het industrieterrein van Dedemsvaart, op steenworpafstand van de andere hallen van Duport. Bezoekers worden geheel in stijl met e-shuttles naar de nieuwe hal gebracht. Wat daar precies gaat gebeuren dat houden we nog even voor ons maar dat het een indruk zal achterlaten is zeker.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 14 uur geleden