Afbeelding

Grobbee zet nieuwe stap met verhuizing naar Hardenberg

di 29 november 2022 Hardenberg

Met de verhuizing van Dedemsvaart naar Hardenberg zet Grobbee de volgende stap om hun marktpositie verder te verstevigen. Het nieuwe bedrijfspand staat aan de Handelstraat 40 in Hardenberg, op slechts tien kilometer hemelsbreed van hun huidige locatie. “De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid als bedrijf en waren we toe aan een volgende stap. Onze klanten worden groter en de projecten ook. Het nieuwe bedrijfspand in Hardenberg sluit aan bij onze toekomstplannen. We zijn dan ook heel blij met deze stap”, vertelt directeur Jeroen Reimert van Grobbee Onderhoud(t) Vastgoed.

Nieuwe uitstraling bedrijfspand

Grobbee gaat het bedrijfspand aan de Handelstraat volledig het renoveren. Jeroen Reimtert: “Er ligt een prachtig ontwerp, hierdoor krijgt het pand een nieuwe en eigentijdse uitstraling. Aan de binnenzijde van het pand hebben we de kantoren op de bovenverdieping al deels gerenoveerd. Ook het magazijn heeft een nieuwe inrichting gekregen. De komende periode gaat ons team vol enthousiasme verder met de renovatie van het pand”.

“De volgende stap is natuurlijk een open huis. We kunnen niet wachten om onze nieuwe locatie aan onze klanten, opdrachtgevers en andere geïnteresseerden te laten zien”, vervolgt Jeroen Reimert.

Ruimte om door te groeien

Het hoofdkantoor van Grobbee is gevestigd in Dalfsen. Met zo’n 35 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot schilders- en onderhoudsbedrijf voor vastgoed en woningen. Jeroen Reimert: “We hebben als bedrijf een koers ingezet waarbij we kwaliteit en continuïteit voor onze opdrachtgevers en medewerkers waarborgen. Onze kracht zit in de manier waarop we denken, werken en vooral samenwerken. Het nieuwe bedrijfspand in Hardenberg biedt voldoende ruimte en mogelijkheden om hier nog beter invulling aan te geven”.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 44 minuten geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 1 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
De Mageler Es blikvanger Twenterand 3 uur geleden