Afbeelding

Haverkort Interieurs doneert Oogst aan Voedselbank Zuidoost Drenthe

ma 14 november 2022 Hardenberg

Haverkort Interieurs stond de afgelopen weken geheel in het teken van de jaarlijks terugkerende woonmanifestatie OOGST 2022. Het familiebedrijf toont haar klanten dan traditiegetrouw de nieuwe meubelcollecties en vele primeurs en noviteiten op het gebied van wonen en interieurs. Er hangt een feestelijke sfeer met livemuziek, hapjes, drankjes, demonstraties en exposities.

De term ‘OOGST’ is niet zomaar gekozen. Het bedrijf is gevestigd op een unieke locatie, in een prachtige landelijke ambiance. Een gebied waarin je de seizoenen en alles wat er groeit en bloeit nog echt beleeft. Om die sfeer te versterken en bezoekers een optimale beleving te bieden wordt de showroom van 10.000 m2 versierd met de opbrengsten van de omliggende landerijen: de oogst.

Heel veel groente, fruit en aardappelen dient ter decoratie en is na afloop van de manifestatie nog kakelvers. Klanten zijn elk jaar weer benieuwd wat Haverkort met al die verse producten doet als de manifestatie voorbij is. Daarover kan het bedrijf kort zijn: “Dat doneren we aan de Voedselbank Zuidoost Drenthe. Het gaat om een grote hoeveelheid gezonde producten waarmee we mensen die het hard nodig hebben kunnen helpen”, aldus Herman Haverkort. Het bedrijf ondersteunt hiermee de Voedselbank en draagt al het goede werk dat men daar doet een warm hart toe.

Wim en Seine Kiwiet
Sjoelclub SIOS trots op Nederlands Kampioen! Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Terugblik Funeral Fair | afscheid, uitvaart, gedenken Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Weer van alles te doen in feestweek Kloosterhaar Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Bergentheims koor is jarig! Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Afval gedumpt langs de weg Hardenberg 17 uur geleden