Afbeelding

Pannenkoeken op grote hoogte in Attractiepark Slagharen

di 11 oktober 2022 Hardenberg

Bezoekers van Attractiepark Slagharen vallen op zaterdag 22 oktober met hun neus in de boter. Jan Pannenkoeken is die dag in het park om liefhebbers in het reuzenrad, ook bekend als The Big Wheel, te trakteren op een lekkere warme pannenkoek.

De pannenkoekenbakkers serveren pannenkoeken tot in de kleurrijke bakjes van de attractie. Jong en oud kunnen op die manier niet alleen genieten van prachtig uitzicht over het park en de omgeving, maar ook van de pannenkoeken van Jan. En die smaken op die plek ‘in de lucht’ misschien wel nóg lekkerder.

Het draaiende pannenkoekenrestaurant is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van een bredere samenwerking tussen het merk en Attractiepark Slagharen. Zo wordt er vanaf eind september op een groot deel van de Jan verpakkingen een speciale sticker geplakt waarop een unieke code staat vermeld. Mensen die een Jan product kopen, kunnen met deze code een mooie korting krijgen op een kaartje voor Attractiepark Slagharen. De actie loopt zolang de voorraad stickers strekt. De kortingskaartjes zijn geldig op één dag naar keuze tot en met 8 januari 2023.

Programma zaterdag 22 oktober

12.00 uur: Opening draaiend pannenkoekenrestaurant en start uitdelen pannenkoeken aan mensen die een ritje maken in The Big Wheel.

15.00 uur: Sluiting draaiend pannenkoekenrestaurant en uitdelen pannenkoeken. The Big Wheel blijft tot sluitingstijd van het park geopend.

Attractiepark Slagharen is op zaterdag 22 oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden

Grote en kleine fans die op 50 meter hoogte genieten van pannenkoeken – dat levert mooie plaatjes op. We nodigen je van harte uit om op 22 oktober aanwezig te zijn bij het Jan Pannenkoeken festijn in en rondom The Big Wheel in Attractiepark Slagharen. Je kunt je aanmelden via Lot Nijhof: lot@revuedelot.nl of 06-38309269.

Over Jan Pannenkoeken

Vrolijke gezichten aan tafel, dáar wordt Jan blij van. Daarom bakt Jan al ruim 25 jaar pannenkoeken, poffertjes en pancakes op ambachtelijke wijze, precies zoals z’n moeder dat deed. Gegarandeerd succes thuis, want met Jan zet je altijd snel iets lekkers op tafel. Het ruime assortiment van Jan is te vinden in het koelvak van vrijwel alle Nederlandse supermarkten. www.jan.eu.

Afbeelding
Muzikanten zamelen oud papier in Ommen 18 minuten geleden
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar in de Voorveghter Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Oudpapier en statiegeld-flessen voor de Broederband Hardenberg Ingezonden 13 uur geleden
Groepsfoto van het Hammer Cabaret en duo Roks
Stijlvol afscheid voor oude garde van het Hammer Cabaret Hardenberg Ingezonden 15 uur geleden
Afbeelding
Pump up the 90's viert 30ste editie met grote artiesten Hardenberg 16 uur geleden