Afbeelding

EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars

wo 5 oktober 2022 Hardenberg

 Werken in een buurland behoort voor veel inwoners van de grensstreek tot het dagelijks leven. Deze bijzondere situatie geeft aanleiding tot de meest uiteenlopende vragen over belastingen, ziektekostenverzekering of pensioenen, die het GrensInfoPunt (GIP) EUREGIO snel en zonder complicaties kan helpen beantwoorden.

In samenwerking met het Duitse Finanzamt biedt het GIP EUREGIO op 11 oktober 2022 vanaf 16.30 uur weer algemeen advies aan voormalige, huidige en toekomstige grenspendelaars in de gemeente Hardenberg. Momenteel ligt de nadruk op de Corona uitzonderingsregels en homeoffice. “Als u thuis werkt voor een werkgever in het andere land, kom dan vooral langs om te horen welke regels op u van toepassing zijn”, aldus Herman Lammers, adviseur bij het GIP EUREGIO.

Deelname aan het evenement is gratis voor burgers. Voorafgaande inschrijving is echter vereist. Geïnteresseerden kunnen zelf de gewenste afspraak maken onder “spreekuren” op  www.gipeuregio.eu. Het GIP EUREGIO kan vragen over het spreekuur ook telefonisch beantwoorden op (053) 46051-51.

Het EUREGIO spreekuur vindt plaats in het Gemeentehuis Hardenberg, Stephanuspark 1. Verdere data voor spreekuren en adviesdagen, alsmede algemene informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van grenspendelaars zijn te vinden op de website van de GIP EUREGIO.

!
Afbeelding
Lichtjesloop in Gemeentepark Dedemsvaart 10 uur geleden
Afbeelding
Platform Servicepunt Vrijwilligers gelanceerd Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Herhaalprik corona zonder afspraak Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Afscheid Bram de Vos van bestuur Ommer Marke Ommen 15 uur geleden
Afbeelding
Verse erwtensoep voor Voedselbank Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Weinig mogelijkheden voor hulp aan PAS-melders Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Uitslag Bridgen Dedemsvaart 17 uur geleden
Afbeelding
Uitslag sjoelen Dedemsvaart 17 uur geleden